Ανακοίνωση για πλαστογράφους και ανόητους

Υ.Γ: Οι υπόλοιποι, ας την διαβάσουν για λόγους ενημέρωσης

blaxogianni_maketo
Η ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ προεκλογική μπαρουφολογία της δημοτικής αρχής Πάρου γύρω από την πρόθεση κατασκευής κλειστής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων σε σχολείο του χωριού Αρχίλοχος, κορυφώθηκε εχθές 11|12.
Για να μπορέσουν να πείσουν ότι δεν βρίσκεται στα χαρτιά το έργο που εξήγγειλαν στις 10|12, δημοσιοποίησαν νέα χαρτιά με τα αρχιτεκτονικά σχέδια του έργου.
Δηλαδή, επιχείρησαν να επικυρώσουν την εξαγγελία που βρίσκεται στα χαρτιά … με νέα χαρτιά!!!

Όλες οι ξεδιάντροπες …

… διοικήσεις, τόσο του κράτους όσο και της τοπικής αυτοδιοίκησης που σε κάθε προεκλογική περίοδο θυμούνται να εξαγγείλουν έργα που έχουν ανακοινώσει και δεν έχουν κάνει για δεκαετίες, ακολουθούν την ίδια τακτική. Πρώτα βγάζουν την θριαμβευτική ανακοίνωση, και μόλις «πέσει το κράξιμο», τότε βγάζουν από τα συρτάρια τα «σχέδια».
Η δημοτική αρχή της ηττοπάθειας, της υποχώρησης και της καταστροφής της οικονομίας της Πάρου του Χρ, Βλαχοιγιάννη, ως γέννημα – θρέμμα την μεταπολιτευτικής παρακμής του νεοπασοκισμού, δεν είχε τη δυνατότητα να ακολουθήσει άλλο δρόμο, και το έκανε.

ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ:

1) Ο δημοσιογραφικός μας λόγος δεν αμφισβητεί τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί ΚΑΠΟΤΕ ένα έργο. Τα έργα γι’ αυτό σχεδιάζονται, για να γίνονται. Τα χρηματοδοτικά προγράμματα από την Ε.Ε γι’ αυτό εκπονούνται εδώ και ανεκμετάλλευτες δεκαετίες για την Πάρο, για να τα αξιοποιούν Περιφέρειες και Δήμοι.

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ λοιπόν. Πιστεύουμε ότι δήμαρχοι που έχουν δυναμισμό, συνέπεια και πολιτική σκέψη, μπορούν να εξασφαλίζουν ουσιαστικά έργα για τον τόπο τους ΠΑΝΤΟΤΕ, υπό όλες τις πολιτικές και οικονομικές συνθήκες.

Αυτό που καταγγείλαμε και αμφισβητήσαμε είναι τον τρόπο που επιχειρείται η αναγγελία την κατασκευής ενός αυτονόητου έργου, ήτοι:

α) Η συγκεκριμένη δημοτική αρχή έχει υποσχεθεί το συγκεκριμένο έργο από τις δημοτικές εκλογές του 2002, και στις αντίστοιχες του 2006 και σε αυτές του 2010!!
Συνεπώς, όσο ακόμη βρίσκεται στα χαρτιά, δεν δικαιούται να πανηγυρίζει για κάτι που είχε ψηφιστεί να κάνει από το 2002.
Θα έπρεπε ως ασυνεπής δημοτική αρχή, να σιωπά τουλάχιστον, μέχρι να τελειώσει το έργο, και αφού μπουν τα παιδιά μέσα.

β) Επίσης, πιστεύουμε με αποδείξεις ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή είναι η χειρότερη που έχει διοικήσει ποτέ την Πάρο. Τόσο στο αποτέλεσμα σε επίπεδο έργων και αποτελεσμάτων οικονομίας του νησιού, όσο και σε νοοτροπία διοίκησης.
Γι’ αυτό, τονίσαμε ότι είναι λάθος από την πλευρά ορισμένων παραγόντων, να υποδέχονται μία προεκλογική αναγγελία, ως σαν να πρόκειται για παγκόσμια αποκάλυψη.

Κλειστοί χώροι άθλησης υπάρχουν ακόμη και σε απόκρημνα χωριουδάκια της Ελληνικής επικράτειας, από χρόνια.
Πόσο μάλλον, αν πρόκειται για εγκαταστάσεις σε σχολεία.
Δεν μπορεί λοιπόν πράγματα τα οποία τόποι πολύ υποδεέστεροι από την Πάρο (σε δυνατότητες και ανάγκες) τα έχουν, να τα υποδεχόμαστε, όταν κάποτε δρομολογούνται, σαν να πρόκειται να χρωστάμε χάρη στους ψεύτες και ασυνεπείς τοπικούς ή υπερτοπικούς πολιτικούς που τα αναγγέλλουν για να υφαρπάξουν ψήφους, λίγο πριν από εκλογές.

Με λίγα λόγια:  Ό,τι και αν εξαγγείλει η παρούσα, απερχόμενη δημοτική αρχή κατά την προεκλογική περίοδο, δεν είναι αρκετό για να καλύψει την καταστρεπτική για τον τόπο επταετία που έχει διανύσει ήδη.
Ακόμη και για ό,τι ειλικρινώς υφίσταται, μία επόμενη, σοβαρή δημοτική αρχή, θα αναλάβει να το φτιάξει και να το τελειώσει σωστά, με διαφάνεια, χωρίς την εκμετάλλευση των «κολλητών», σε συνδυασμό με άλλες ενέργειες για να υπάρχει μεγαλύτερη απόδοση για τον τόπο και τους πολίτες του.
Συνεπώς, και μπουλντόζες να είχαν μπει στο σχολείο, τα ίδια θα λέγαμε.
Αυτά για την ώρα …

Υ.Γ: Χρηστάκη μου, πελατάκο μου …
Στην περίπτωση μου, δεν υπάρχει «μύγα»…
Όλη η Πάρος γνωρίζει, όταν βρίζεις, κοκκινίζεις και «πρήζεσαι», για ποιον το κάνεις …

– Σου έχει μείνει κουσούρι από τότε που έχασες στα δικαστήρια, τις μηνύσεις που μου είχες κάνει για να με φιμώσεις …
– Σου έχει μείνει κουσούρι από τότε που κατασκεύαζες την ανύπαρκτη «Μαρία Σιφναίου» για να με βρίζει δημόσια …
– Σου έχει μείνει κουσούρι από τότε που δεν ντράπηκες να πλαστογραφήσεις δημόσιο έγγραφο για να καλύψεις την ανηθικότητα σου, και σε έπιασα στα πράσα…

Κατόπιν των ανωτέρω, αν με ρωτάς ποιον έχω στο μυαλό μου κάθε φορά που ακούω το επίθετο «γελοίος», οφείλω να παραδεχτώ πως δεν μου έρχεται άλλος, παρά αυτός που μετέρχεται των παραπάνω δειλών, άνανδρων  και πρόστυχων μέσων, για να αντιμετωπίσει την κριτική.

20131115-161657.jpg