ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ, Η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ «Βλαχογιάννηδων».

Η προπαγάνδα της «ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ» Χρ. Βλαχογιάννη ξεκίνησε ως παρακολούθημα της εφημερίδας μας …
Ενόψει εκλογών, ξεκίνησαν με «κύμα» μπαρούφας και υποσχέσεων …

blaxogiannis_text

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ με σκοπό την «κλοπή» της δημαρχίας Πάρου για μία ακόμη τετραετία βρίσκεται σε εξέλιξη από σήμερα το απόγευμα 9|12.
Δράστες είναι οι καταστροφείς της οικονομίας και της κοινωνικής ζωής του νησιού μας, δηλαδή η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Πάρου του Χρ. Βλαχογιάννη.

Ο ΤΡΟΠΟΣ που επιχειρείται αυτή η «κλοπή» είναι η παραπληροφόρηση. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή του πλαστογράφου ( με αποδείξεις κλικ εδώ: ΤΑ_ΝΕΑ_191013 , ΣΕΛΙΔΑ_1_ΤΑ_ΕΓΓΡΑΦΑ ) Χρ. Βλαχογιάννη σήμερα το απόγευμα 9|12 δημοσιοποίησε ένα έγγραφο. Αυτό αφορά την ανακοίνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να εντάξει στον προγραμματισμό της για τα επόμενα χρόνια την κατασκευή ενός κλειστού χώρου «Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων» στο περιβάλλον …

…του σχολικού συγκροτήματος Αρχιλόχου. Εντός της αίθουσας – όταν κατασκευαστεί – υπόσχεται ότι θα υπάρχουν διαμορφωμένες συνθήκες αγωνιστικού χώρου για μπάσκετ και βόλεϊ.

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Η παραπληροφόρηση συνίσταται στο γεγονός ότι το έγγραφο προβάλλεται με τρόπο ώστε να νομίζει ο αναγνώστης ότι το έργο τους επόμενους μήνες θα είναι έτοιμο. Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι προβάλλεται σαν «κολοσσιαίο επίτευγμα της δημοτικής αρχής» ενώ ακόμη δεν είναι τίποτε άλλο από ένα βήμα για την απόκτηση ενός έργου, σε μορφή εγγράφου. Ενός έργου, που η δημοτική αρχή Βλαχογιάννη το έχει υποσχεθεί ξανά και ξανά πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, μέχρι και σήμερα.
Επίσης, προβάλλεται με το γνωστό ύφος «σωτηρολογίας» σαν την εγκατάσταση που – ακόμη και όταν κάποτε γίνει – θα λύσει όλα τα προβλήματα της άθλησης των πολιτών του νησιού μας, και ειδικά της νεολαίας του.

ΑΛΗΘΕΙΑ, ακόμη και να αποκτήσει ένα σχολείο της κοινότητας Αρχιλόχου αίθουσα στην οποία θα μπορεί να προπονείται και να παίζει αγώνες ο Μαρπησσαϊκός (που εδώ και χρόνια ταλαιπωρείται ΑΔΙΚΑ), η εξέλιξη αυτή, ποιο πρόβλημα θα λύσει στα παιδιά της Παροικιάς, της Νάουσας, της Αλυκής ή των Λευκών;

ΕΜΕΙΣ θα προσπαθήσουμε δημοσιογραφικά να βοηθήσουμε και πάλι με κάθε τρόπο την εξασφάλιση της κατασκευής του έργου ως εκείνου που μπορεί να καλύψει ανάγκες της Ανατολικής Πάρου, όταν κάποτε γίνει. Αφού μετατραπεί από χαρτιά και υποσχέσεις, σε πράξη.
Να μην χαθεί επί 35 χρόνια, όπως το σύνολο του έργου του αεροδρομίου, να μην χαθεί ο χρόνος όπως για το Γυμνάσιο Παροικιάς.
Να μην χαθεί, όπως η τουριστική ανάπτυξη του νησιού, που ειδικά τα τελευταία χρόνια επί δημαρχίας Χρ. Βλαχογιάννη υποχωρεί σαν την άμμο μέσα από τα χέρια μας, ενώ τα γειτονικά νησιά μας αναπτύσσονται.

ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ

Οποιαδήποτε άλλη δημοτική αρχή θα ντρεπόταν να θριαμβολογεί για ένα έγγραφο, όταν επί επτά συναπτά έτη έχει υποσχεθεί τα πάντα για την νεολαία της Πάρου και το μόνο που έχει πετύχει είναι να την ταλαιπωρεί, όταν αυτή θέλει να αθληθεί.

Η δημοτική αρχή Χρ. Βλαχογιάννη κάνει την «τρίχα, τριχιά» ενόψει δημοτικών εκλογών, γιατί η «παρέα» που την συνιστά δεν έχει ακόμη ικανοποιηθεί από την οπισθοδρόμηση που έχει επιφέρει ειδικά την τελευταία «επταετία Βλαχογιάννη» στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Πάρου. Δεν έχει ικανοποιήσει πλήρως ακόμη τους «φίλους» και «κολλητούς» της φαίνεται.

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ»
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ

Εμείς δεν δεχόμαστε ανακοινώσεις «προς ιθαγενείς» όπως αυτές. Μας φτάνουν αυτοί που υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας από τις κυβερνήσεις. Δεν θα ανεχθούμε άλλο τοπικούς «κλώνους» τους.
Η Πάρος δεν είναι νησί με πρωτόγονους στους οποίους ο φύλαρχος κάθε τέλος της τετραετίας θα υπόσχεται τα αυτονόητα ως «θαύμα», όποτε δεν υπόσχεται μπαρούφες…
Η Πάρος πριν μερικά χρόνια συναγωνιζόταν σε οικονομική ανάπτυξη τη Σαντορίνη και τη Μύκονο και ως συνεχώς ανερχόμενη, συγκρινόταν μόνο με αυτά τα νησιά, τα οποία σήμερα, η δημοτική αρχή μας έκανε να «ντρεπόμαστε να τα κοιτάξουμε», με βάση τα στοιχεία τουρισμού και αυτού του καλοκαιριού.

Οι Παριανοί επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι κάθε τομέα που έχουν οικογένεια και βλέπουν να τους περικυκλώνει η κρίση της Αθήνας και των αστικών κέντρων γενικότερα …

οι πολίτες που αγαπούν το νησί μας και επιθυμούν να ζήσουν άμεσα μία καλύτερη ζωή από τη σκοτεινιά και τη μιζέρια που επέφεραν ο Χρ. Βλαχογιάννης και η «παρέα» του,
ας ξεκινήσουν να κάνουν κάτι.
Ας ξεκινήσουν να ετοιμάζουν τον δρόμο της αποπομπής αυτής της καταστρεπτικής δημοτικής αρχής από το δημαρχείο Πάρου, ενόψει των εκλογών του Μαΐου 2014.
Υπάρχουν πολλοί δυναμικοί και δίκαιοι άνθρωποι στην Πάρο που μπορούν να φτιάξουν το μέλλον της ξανά, αξιοποιώντας την πραγματική αξία του νησιού με επιτυχημένες πρωτοβουλίες.

ΦΤΑΝΕΙ Η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ «Βλαχογιάννηδων».

Υ.Γ: Βεβαίως, ως εφημερίδα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο δήμαρχο διότι έστερξε να «κάψει» ένα από τα «κουρελόχαρτα» που κρατά για τις δημοτικές εκλογές. Μία μόλις ημέρα μετά το πρωτοσέλιδο μας ( κλικ εδώ: TA_NEA_071213 ) που μιλούσε για την θλιβερή κατάντια του Δήμου Πάρου επί των ημερών του, μία μόλις ημέρα μετά από τη δημοσίευση του ρεπορτάζ για τα πάνδεινα που τράβηξε η ομάδα του Μαρπησσαίκού ( κλικ εδώ: ΣΕΛΙΔΑ_8_071213_sel_8 ) που τόλμησε να «ξεμυτίσει» για να πάνε τα παιδάκια του να παίξουν αγώνες στη Σύρο, προσπάθησε να κάνει αντιπερισπασμό.

Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι η εφημερίδα «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» διαμορφώνει την επικοινωνιακή ατζέντα του Χρ. Βλαχογιάννη.
Για άλλη μία φορά «έτρεξε» να προλάβει ένα δημοσίευμά μας.
Το ευχαριστούμε και επιφυλασσόμεθα και για άλλα δημοσιεύματα που θα τον «τρέχουν», για το καλό της Πάρου.

20131115-161657.jpg