ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ | Αρχισαν τα πανηγύρια των δημοτικών εκλογών

afalatosi_foto

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ μπαρουφολογίας ενόψει δημοτικών εκλογών 2014 ξεκίνησε ο δήμαρχος Αντιπάρου Γ. Λεβεντάκης, κλέβοντας την πρωτιά από τον ομόλογο του της Πάρου Χρ. Βλαχογιάννη. Δημοσιοποίησε ανοικτή πρόσκληση για εγκαίνια μονάδων πόσιμου νερού. Εμείς πάντα λέγαμε ότι οι «μικροί» μαυρογιαλούροι είναι πιο ευκίνητοι από τους μεγάλους στην πολιτική!
Η μπούρδα της κορδέλας και των ψευτοεγκαινίων για να γίνουν οι απαραίτητες δημόσιες σχέσεις και οι υπενθυμίσεις για την ψήφο με κάποιους πολίτες που γουστάρουν τα «φούμαρα», τα πανηγύρια και τους μπουφέδες, ΞΕΚΙΝΑ!!!
Το αυτονόητο δικαίωμα στο πόσιμο νερό που αποκτά το νησί το 2013, έχει γίνει …

… θέμα εγκαινίων και κορδέλων, ακόμα και αν δεν έκανε ο Δήμος Αντιπάρου απολύτως τίποτε για να αποκτηθούν τα μηχανήματα.
Κρίμα που δεν θα μπορέσουμε να παραστούμε σε αυτό το πρώτο πάρτυ μπούρδας και παραπολιτικής, να δούμε και έναν ιερέα να αγιάζει ένα μηχάνημα (!) και μετά τον δήμαρχο στον «δεκάρικο» να υπόσχεται ότι τέτοια μεγάλα έργα θα συνεχίσουν να γίνονται προκειμένου το νησί να πάει «μπροστά», για το μέλλον των παιδιών μας και για να ξεπεράσουμε την κρίση και άλλα τέτοια χαρούμενα …
Άντε, καλή επιτυχία Γιάννη. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο πρόσκλησης:

«O Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αντιπάρου σας προσκαλούμε στα εγκαίνια των μονάδων πόσιμου νερού, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30΄, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο χώρο του Δημοτικού σχολείου Αντιπάρου. Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας».

20131115-161657.jpg