Η θλιβερή αντίθεση, τα «τσιμεντάκια» της Δημοτικής Αρχής Δήμου Πάρου!

_________________4a094f456a49a

ΕΝΩ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ κοινωνικής προστασίας του Δήμου Πάρου ανακοίνωνε χθες στις 2|12 ότι συμμετέχει σε πρόγραμμα διανομής τροφίμων για Παριανούς που δεν έχουν ούτε να φάνε, το αρμόδιο γραφείο της δημοτικής αρχής Χρ. Βλαχογιάννη, την ίδια ημερομηνία, δημοσιοποίησε ανακοίνωση ότι θα συνεδριάσει στις 6|12 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πάρου.
Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης διαπιστώσαμε ότι η δημοτική αρχή έχει εντάξει κονδύλι προς έγκριση για τις θρυλικές «τσιμεντοστρώσεις» (4ο θέμα). Τα γνωστά ρουσφέτια που …

…κάνει τα τελευταία χρόνια η δημοτική αρχή προκειμένου να εξασφαλίζει ψήφους πολιτών από υποχρέωση.
Προτείνουμε στους πολίτες που θα ωφεληθούν από τα νέα μικρορουσφέτια που οργανώνει ο δήμαρχος Πάρου για την τρέχουσα περίοδο μέχρι το Μάιο του 2014, να «απολαύσουν» τη δημοτική σπατάλη για το καλό των σπιτιών τους, αλλά στις προσεχείς δημοτικές εκλογές να θυμηθούν ότι ενώ ο τουρισμός «πέθαινε» στην Πάρο μαζί με τις Παριανές επιχειρήσεις, ο Χρ. Βλαχογιάννης έριχνε «τσιμεντάκια», αντί να κάνει επενδύσεις. Έριχνε «τσιμεντάκια» ακόμη και όταν από την Ευρώπη έστελναν πακέτα με τρόφιμα για να μπορούν να τρώνε Παριανοί που δεν έχουν τη δυνατότητα πια να αγοράζουν το φαγητό τους πια.

Εδώ ισχύει η γνωστή παροιμία:
Τη μπετονιέρα μην τη βλαστημάς, αυτή θα σου δώσει για να φας … θέσεις και εξουσία!

20131115-161657.jpg