Απαγορευτικό απόπλου για τις Κυκλάδες | Πότε θα φύγει το πρώτο πλοίο

kavos_limani_demena_ploia

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ απόπλου ισχύει για την περιοχή των Κυκλάδων από σήμερα (3|12) το μεσημέρι. Συνεπώς, το απογευματινό δρομολόγιο από Πειραιά για Πάρο δεν θα εκτελεστεί, όπως και το βραδινό από Πάρο για Πειραιά.
Το απαγορευτικό επιβλήθηκε από τις λιμενικές αρχές τμηματικά από το πρωί σήμερα, αφού από την Ραφήνα δεν πραγματοποιήθηκε πρωινό δρομολόγιο για τις βόρειες Κυκλάδες, αλλά από τον Πειραιά έπλευσε κανονικά το πρωινό δρομολόγιο του πλοίου «Πάρος» για τα νησιά των κεντρικών Κυκλάδων, το οποίο στις 12:00 προσέγγισε και το λιμάνι της Πάρου…


Κανονικά έπλευσε και το πρωινό δρομολόγιο από Πάρο για Πειραιά, το οποίο είχε περάσει από το νησί μας εχθές (2|12) το βράδυ από Πειραιά, και μάλιστα – εκτάκτως – μέσω Σύρου.
Τώρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που ισχύουν για την περιοχή μας, το απαγορευτικό θα ισχύσει και για αύριο 4|12. Συνεπώς, το πρωινό δρομολόγιο της Τετάρτης που ήταν προγραμματισμένο να εκτελεστεί στις 07:30 από Πειραιά για Πάρο, δεν θα γίνει.
Ούτε το πρωινό δρομολόγιο από Πάρο για Πειραιά θα πραγματοποιηθεί.
Πρώτο δρομολόγιο θα έχουμε από το λιμάνι της Πάρου για Πειραιά αύριο στις 23:15 το βράδυ με το πλοίο «Πάρος» που βρίσκεται ελλιμενισμένο λόγω απαγορευτικού ήδη στο λιμάνι της Σαντορίνης.

20131115-161657.jpg