Χριστούγεννα στην Αγκαιριά

aliki_foto
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα συναντήσεων και εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες του χωριού και όσους άλλους το θελήσουν, να περάσουν μέσα σε κλίμα αγάπης και συντροφικότητας τις φετινές γιορτές. Η βάση της προετοιμασίας των εκδηλώσεων είναι η εθελοντική συνεργασία των μελών του συλλόγου και των φορέων του χωριού. Συγκεκριμένα θα γίνουν:
Το τσάι του Δεκεμβρίου
– Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 το καθιερωμένο τσάι.
Ο Μανώλη Ραγκούσης θα συντροφεύσει με τη φωνή του σε ωραίες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού. Θα υπάρχει μπουφές με γλυκά και αλμυρά εδέσματα, φτιαγμένα με μεράκι από τις φίλες του συλλόγου. Είσοδος 5 €.

• Άναμμα της Χριστουγεννιάτικης βάρκας
– Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 θα γίνει το άναμα της παραδοσιακής βάρκας στην  παραλία της Αλυκής. Η χορωδία του Δήμου Πάρου θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με διάφορες δραστηριότητες και όλοι γευτούν λουκουμάδες  και ζεστή σοκολάτα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Αγκαιριάς.

• Χριστουγεννιάτικο Παζάρι
– Από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από τις 6 μ.μ. μέχρι της 9μ.μ. θα λειτουργεί, όπως κάθε χρόνο το Παζάρι του συλλόγου. Με τις αγορές το κοινό βοηθά στη λειτουργία και το έργο του Πολιτιστικού Συλλόγου.

• Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια
– Την Κυριακή 22/12, ώρα 6μ.μ. προσκαλούνται οι μικροί φίλοι  να παρακολουθήσουν την αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών σε μια μαγική εορταστική ατμόσφαιρα στο χώρο του Συλλόγου.

• Χριστουγεννιάτικος καφές
– Ανήμερα τα Χριστούγεννα 25/12 μετά τη θεία λειτουργία στο χώρο του Πολιτιστικού όσοι θέλουν θα μπορούν να πάρουν τον καφέ παρέα. Τα παιδιά του χορευτικού θα ψάλλουν τα κάλαντα.

• Πρωτοχρονιάτικη πίτα

  • Μετά τη θεία λειτουργία της 1ης του χρόνου η ενορία της εκκλησίας θα κόψει στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

20131115-161657.jpg