Αυξάνονται και πληθύνονται τα θύματα της κρίσης στην Πάρο

Δραστηριότητες του συλλόγου γυναικών Αρηίς

koinoniki_allileggii_aftodioikisi
Οι κάτοικοι
, επισκέπτες της Πάρου αλλά και φίλοι του εξωτερικού, στηρίζουν την πρωτοβουλία ΨΩΝΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ, του Συλλόγου Γυναικών Πάρου «Αρηίς». Οι γυναίκες του Συλλόγου, εδώ και 1,5 χρόνο και πλέον διανέμουν κάθε εβδομάδα με πολύ αγάπη και ζεστασιά σε συμπολίτες, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που έχουν ανάγκη, σύμφωνα  με οικονομικά κριτήρια, με ανεργία κτλ, Δυστυχώς, ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, όλο και πληθαίνει. Πέρσι το χειμώνα 141 συμπολίτες βοηθήθηκαν από την πρωτοβουλία αυτή…

Καλάθια συλλογής με την ένδειξη «Στηρίζω και Ψωνίζω» υπάρχουν διαθέσιμα, στα παρακάτω συνεργαζόμενα καταστήματα:
CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΡΟΙΚΙΑ, ΜΑΡΠΗΣΣΑ), supermarket ΒΙΔΑΛΗΣ( ΠΑΡΟΙΚΙΑ ), AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΑΟΥΣΑ), PROTON ( ΑΛΥΚΗ), BioShop – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΟΠΩΡΟΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ (ΠΑΡΟΙΚΙΑ), super market MARKET IN (Περιφερειακός Παροικίας & Νάουσα) S/M PRIMO (Περιφερειακός Παροικίας), ΣΑΡΡΗΣ 3Μ -ΧΑΡΤΙΚΑ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
Ενώ, κάθε εβδομάδα τη δράση στηρίζει το αρτοποιείο Αλιπράντης.
Ο σύλλογος με σχετική ανακοίνωσή του ευχαρίστησε το ζαχαροπλαστείο Χανιώτης, τα τρία κοριτσάκια που έκαναν party γενεθλίων τελευταία, την οικογένεια που εις μνήμη του γιου τους, συγκέντρωσε τρόφιμα και τα παρέδωσε στην πρωτοβουλία «Ψωνίζω & Στηρίζω».
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936670556, 6947325919.

Αθλητισμός

Ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου Αρηίς ανακοίνωσε, ότι θα ξεκινήσουν μαθήματα τένις με καθηγητή φυσικής αγωγής που έχει ειδικότητα στην αντισφαίριση, με αυστηρά γκρουπ 2 ατόμων, 2 ώρες την εβδομάδα. Τα μαθήματα θα γίνονται σε γήπεδο στην Παροικία και στο γήπεδο της Αλυκής. Το κόστος συμμετοχής κυμαίνεται στα 25 ευρώ/μήνα (Στον 4ο μήνα (με συνεχή παρουσία) ο 5ος είναι δώρο). Στην τιμή  περιλαμβάνεται εξοπλισμός – ρακέτες, μπαλάκια, προπονητικά βοηθήματα. Δωρεάν τα entrance fees σε τουρνουά. Για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα, 6938912440 Βασιλική Πολίτη και 6947325919 Σταυρούλα Τρίχα.

Ραντεβού στο πρώτο δένδρο

Ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου Αρηίς θα συμμετέχει στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στα Μάρμαρα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα, με κεράσματα σε μικρούς και μεγάλους, όπως σοκολάτα, γλειφιτζούρια φτιαγμένα από τα χεράκια των γυναικών, και  face painting.

20131115-161657.jpg