Ο ΚΑΙΡΟΣ | Για την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 σε Πάρο και Αντίπαρο
ΝΕΦΩΣΕΙΣ και βροχούλες προβλέπει για σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου η μετεωρολογική υπηρεσία, για την περιοχή Πάρου και Αντιπάρου.
Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί θα υπάρξουν νεφώσεις οι οποίες μέσα στο πρωινό θα πυκνώσουν και θα αρχίσει η πτώση βροχής οι οποίες προβλέπεται να μας απασχολήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κινηθεί σε ένα πλαίσιο από 15 έως 20 βαθμούς τις μεσημεριανές ώρες.
Οι άνεμοι θα είναι νότιοι, νοτιοανατολικοί εντάσεως 4 με 5 μποφόρ, και η υγρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα εξαιτίας του νοτιά και της βροχής.
Έτσι, η μπουγάδα μέσα στο σπίτι από τα μπαλκόνι, για να μην βρέχεται, θα ποτιστούν οι ελίτσες για να μπορούν να μαζευτούν όμορφα τις επόμενες ημέρες και γενικά θα ξεδιψάσει η γη και θα γεμίσουν λίγο τα χωράφια.
Ομπρέλα και αδιάβροχα σε προτεραιότητα.
Καλή ημέρα σε όλους!
Απάντηση