Εφημερίδα Τα Νέα Πάρου – Αντίπαρου | τα έγγραφα για το νέο αεροδρόμιο


kentriki_eggrafa

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ μας «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» της 9 Νοεμβρίου 2013 που κυκλοφορούν σήμερα στα σημεία πώλησης τύπου των νησιών μας, έχουν ένα πλήρες και αποκαλυπτικό αφιέρωμα στην υπόθεση του Νέου Αεροδρομίου Πάρου. Πολλές φορές η επικαιρότητα μας ανάγκασε να κάνουμε ρεπορτάζ και έρευνες για το θέμα. Είναι όμως η πρώτη φορά που τα όσα γράφουμε, αφορούν όλη την 33ετή πορεία του έργου
με βάση ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ έγγραφα και ντοκουμέντα.
Αποκαλύπτεται …

… ο ρόλος τοπικών πολιτικών, κυβερνήσεων και κομμάτων.
Τα στοιχεία τα αποκτήσαμε από την Βουλή των Ελλήνων, παίρνοντας στα χέρια μας τις απαντήσεις που έδωσαν τα αρμόδια υπουργεία και όλες οι σχετιζόμενες με το έργο υπηρεσίες στην βουλευτή του κόμματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», Ραχήλ Μακρή.

Στο φύλλο της εφημερίδας μας που κυκλοφορεί από σήμερα Σάββατο 9 Νοεμβρίου θα διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες του συνόλου των αποκαλύψεων των εγγράφων. Θα μάθετε για πρώτη φορά όλη την αλήθεια για την τύχη του έργου που επί 33 χρόνια περιμένουμε.
Στον ιστότοπο μας θα αναρτούμε έγγραφα της υπόθεσης, κάθε φορά που κάποιο τμήμα της έρευνας μας θα αμφισβητείται από εκείνους που αποδεδειγμένα πια, μας κορόιδευαν.

Μιλάνε τα έγγραφα

Και όταν κάποτε ολοκληρωθεί το νέο αεροδρόμιο, τι είδους αεροπλάνα, πόσων θέσεων, θα πετούν;
Τα έγγραφα απαντούν:

aerodromio_doc_1_1

Σε ποια φάση βρίσκεται η διαδικασία εξέλιξης του συνόλου του έργου μετά από 33 χρόνια;
Τα έγγραφα απαντούν ότι δυστυχώς βρισκόμαστε ακόμα μόνο στην ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ:

aerodromio_doc_1_2

Τι κατασκευάζεται τώρα στην Πάρο; Όλο το αεροδρόμιο, όπως έλεγαν οι Γ. Ραγκούσης και Χρ. Βλαχογιάννης ή μήπως μόνο η υποδομή του νέου διαδρόμου (πεδίου ελιγμών), όπως έλεγε η εφημερίδα μας;
Τα έγγραφα απαντούν:

aerodromio_doc_3_1

Στον ιστότοπο μας θα αναρτούμε έγγραφα της υπόθεσης, κάθε φορά που κάποιο τμήμα της έρευνας μας θα αμφισβητείται από εκείνους που αποδεδειγμένα πια, μας κορόιδευαν.