ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | Το νέο Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου και οι διεργσίες του

 

pisina_dwmatia

ΑΠΟ ΤΗΝ Ένωση Ξενοδόχων Πάρου δημοσιοποιήθηκε η ανακοίνωση που ακολουθεί που αφορά σε ενημέρωση για διαδικασίες του συλλόγου:

«Το νέο 9-μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης στην συνεδρίασή του, στις 10 Οκτωβρίου 2013, εξέλεξε το νέο προεδρείο: Πρόεδρος: ο κος Γιώργος Μπαφίτης, Αντιπρόεδρος: ο κος Κώστας Βακιρτζής, Γεν. Γραμματέας: η κα Μάνια Αμπατζή, Αν/τρια Γραμματέας: η κα Χριστίνα Φωκιανού, Ταμίας: ο κος Αναστάσιος Γκίκας, Αν/της Ταμίας: ο κος Λουκιανός Πολυκανδριώτης, Εκπρόσωπος στην Τουριστική Επιτροπή του Δήμου: η κα Πηνελόπη Φραντζή – Ρούσσου.

Με την ευκαιρία αυτή το νέο Δ.Σ. συγχαίρει τους εισηγητές και συμμετέχοντες στα δυο σεμινάρια ΛΑΕΚ-25 του ΟΑΕΔ, τα οποία είχαν κατά κοινή ομολογία μεγάλη επιτυχία και θα επαναληφθούν με άλλο περιεχόμενο το συντομότερο δυνατό. Το πρώτο σεμινάριο αναφερόταν στην παροχή υπηρεσιών στα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια & μπαρ και διεξήχθη εν μέρει στην αγγλική γλώσσα. Το δεύτερο σεμινάριο αφορούσε την διοίκηση επιχειρήσεων, το marketing και τη διαφήμιση στο internet.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κο Ιωάννη Ρούσσο, ο οποίος, όπως πάντα, αφιλοκερδώς διέθεσε τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό (projector, κλπ.). Επίσης ευχαριστούμε τον σύλλογο γυναικών Νάουσας και ιδιαιτέρως την κα Άννα Πολυκανδριώτη για τις υπηρεσίες που μας προσέφερε».

20131021-201225.jpg