ΣΧΟΛΕΙΑ | Οι Παριανοί εξόπλισαν το Λύκειο Παροικιάς για εφέτος

lukeio_small

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ δημοσιοποίησαν οι καθηγητές του Λυκείου Πάρου για να ευχαριστήσουν εκείνους τους Παριανούς που με τις προσφορές τους την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εξόπλισαν το σχολείο για να μπορεί να γίνεται σωστά και ευκολότερα το μάθημα. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:  
«Ο Σύλλογος των καθηγητών του Γενικού Λυκείου Πάρου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει εκ μέρους της Σχολικής Κοινότητας του Γενικού Λυκείου Πάρου τους παρακάτω συμπολίτες μας, οι οποίοι, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας και προσέφεραν δωρεάν στο σχολείο μας μια σειρά από πολύτιμα μηχανήματα που θα βοηθήσουν στο έργο των καθηγητών και στην πρόοδο των μαθητών μας.
ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ (Ν. Γκικας-Κ. Σάμιος) ένα Φορητό Η/Υ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ (Ραγκούσης Νικόλαος) ένα Βιντεοπροβολέα, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ (Αλιπράντης Στυλιανός) ένα Βιντεοπροβολέα, ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΓΩΝΙΑ (Αντώνης Λάμπρου) ένα Η/Υ & μία Οθόνη, ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ (Αντίπαρος) ένα Φορητό Η/Υ, ΛΟΥΚΑΣ Ι. ΣΤΑΘΕΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε  ένα Η/Υ και μία Οθόνη, ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΩΛΙΑΡΟΣ (Γ. Γεμελιάρης –Αντίπαρος) ένα Η/Υ και μία Οθόνη, TELECOM SYSTEMS (Γιώργος Θαλασσοχωρίτης) ένα Φορητό Η/Υ και ένα Πολυμηχάνημα CANNON
Τέλος, ευχαριστεί το Διευθυντή του ΓΕΛ ΠΑΡΟΥ  για τη δωρεά  5 Η/Υ με τις αντίστοιχες 5 Οθόνες τους».

20131021-201225.jpg