Νέα επιστολή διαμαρτυρίας για την ερώτηση Ρ. Μακρή στη Βουλή

20131022-082255.jpg

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ για την ερώτηση Ρ. Μακρή του κόμματος των ΑΝΕΛ που κατατέθηκε στην Βουλή δημοσιοποιήθηκε εχθές 21|10 για να προστεθεί σε εκείνη της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«Αγαπητέ κ. πρόεδρε,
Είναι τραγικό ένα μέλος της εθνικής αντιπροσωπίας να παίρνει θέση με τόση προχειρότητα σε ένα τόσο νευραλγικό θέμα που άφορα στο μέλλον ενός νησιού.
Λάθος στοιχεία, λάθος πληροφορίες, λάθος επερώτηση, λάθος αφορισμοί και όλα αυτά στο νησί που σας έδωσε 13.30%.
Η κυρία Μακρή δεν γνωρίζει ότι ,το νησί μας χρειάζεται ένα σύγχρονο αεροδρόμιο, χρειάζεται τουρισμό, χρειάζεται την αξιόπιστη αεροπορική σύνδεση; Δεν έχει ζήσει σε νησί χειμώνα είναι φανερό!
Παραπέρα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που παρατέθηκαν από την κ. Μακρή και έχει αναπτύξει μπερδεμένα στην επερώτηση της, και μερικά αφορούν και στο παλαιό έργο, οι ίδιες οικογένειες που τότε είχαν τορπιλίσει το έργο, κάνουν το απονενοημένο διάβημα ξανά.
Παλαιότερα τα ίδια άτομα, προσφεύγοντας στο ΣτΕ το 1998 που δε τους ενδιαφέρει, είναι φανερό, ούτε το νησί ούτε το μέλλον του, ούτε αν τα παιδιά μας θα γίνουν εσωτερικοί μετανάστες και πάλι, είχαν ματαιώσει το έργο.
Πιστεύουμε ότι μια επαφή με τις παραγωγικές τάξεις, ή η αναζήτηση αξιόπιστων πληροφοριών απευθείας από το νησί μας, θα απέτρεπε την ανάπτυξη της επερώτησης με βάση τα λάθος στοιχεία που πιθανόν δολίως σας παρασχέθηκαν.
Μας εκπλήσσει δυσάρεστα πάντως το γεγονός ότι βουλευτής κόμματος που στον τίτλο του φέρει την λέξη «ανεξάρτητο», ασπάζεται αβασάνιστα λάθος πληροφορίες και τελικά εμφανίζεται δέσμιος συμφερόντων, ίσως παρά την θέληση του.
Κύριε Πρόεδρε,
Παρακαλούμε όπως δείτε άμεσα το θέμα και πράξετε τις δέουσες ενέργειες που απαιτούνται για την επίλυση του θέματος αυτού.
Σας γνωρίζουμε ότι είμαστε στην διάθεση σας , αναμένοντας την απαραίτητη παρέμβασή σας.
Συννημένα σας επισυνάπτουμε την επιστολή του Συλλόγου Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου που αφορά το ως άνω θέμα».