ΠΑΡΟΣ | Απίστευτη καταγγελία βουλευτή ΑΝΕΛ Ρ. Μακρή: την εξύβρισε και την απείλησε ο Γ. Μπαφίτης

20131021-175228.jpg

ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Ραχήλ Μακρή είχε επικοινωνία πριν από λίγη ώρα (5:30) ο ιστότοπος μας προκειμένου να προετοιμάσουμε ρεπορτάζ και για την επόμενη έκδοση της εφημερίδας μας «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» σχετικά με την ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου που έχει καταθέσει από τον Αύγουστο στην Βουλή, για το αεροδρόμιο Πάρου, ένα θέμα που βρίσκεται σε εξέλιξη με ανακοινώσεις τις τελευταίες ημέρες.

Όμως πριν η βουλευτής μας απαντήσει για την ερώτησή της, μας κατείγγειλε ότι πριν από λίγη ώρα, της είχε τηλεφωνήσει για τον ίδιο λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου Γ. Μπαφίτης, ο οποίος την εξύβρισε με χυδαίο τρόπο και την απείλησε σχετικά με το τι πρόκειται να υποστεί σε περίπτωση που ενδιαφερόταν να επισκεφτεί την Πάρο.
Η Ρ. Μακρή μας δήλωσε ότι ενδιαφέρεται απολύτως να ακούσει και να συζητήσει οποιοδήποτε θέμα αφορά την ερώτησή της σχετικά με το αεροδρόμιο, να ακούσει τον οποιονδήποτε πολίτη της Πάρου το επιθυμεί για το καλό της υπόθεσης, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει με κάποιον ο οποίος την απειλεί και την εξυβρίζει. Πόσο μάλλον, όταν ο Γ. Μπαφίτης εκπροσωπεί και άλλους ανθρώπους μίας Ένωσης.
Για το θέμα θα υπάρχει συνέχεια για την οποία θα σας ενημερώνουμε.