ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ | Ταξιδεύουν και περνάνε καλά, στη Ρωσία η νέα εκδρομή!

2013.10.15_ftaklaki

Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ των φληναφηματικών δελτίων τύπου που σαρώνει Δήμους (όπως της Πάρου), Περιφέρειες και κυβερνήσεις, όπου υπάρχουν ακόμη παράγοντες του παλαιοδικομματισμού (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ), συνεχίζεται κανονικά. Μία ακόμη ανακοίνωση για να μας περιγράψει τα ταξίδια της δημοσιοποίησε η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Νοτίου Αιγαίου Κ. Φτακλάκη. Αυτή τη φορά πήγε στη Μόσχα στο πλαίσιο έκθεσης. Εκεί …

… παρέστη σε δεξίωση μαζί με την υπουργό Όλγα Κεφαλογιάννη που δρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε επίπεδο κυβέρνησης: ταξίδια, προσωπικές δημόσιες σχέσεις, φωτογραφίες, δελτία τύπου ακόμα και για όταν πηγαίνει στην τουαλέτα, και όλα αυτά ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!
Από το δελτίο τύπου αυτό και από όλα τα υπόλοιπα που έχουμε δεχτεί τρία χρόνια τώρα, από την ωραιότατη κατά τα άλλα Κ. Φτακλάκη, λείπει η ενημέρωση για το πόσα συμβόλαια υπέγραψε για τουριστικές συνεργασίες που αφορούν τα νησιά των Κυκλάδων στο νέο ταξίδι της, αλλά δεν πειράζει. Εμείς χαιρόμαστε που εκείνη περνά καλά ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!! Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:

«Χαμόγελα και αισιοδοξία για την νέα τουριστική σαιζόν, στη δεξίωση που παρέθεσε σήμερα το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού, το γραφείο του ΕΟΤ και η Ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα, προς τιμήν των Ρώσων Tour Operators που στήριξαν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό το 2013. Η Ελληνίδα Υπουργός Τουρισμού Κα. Όλγα Κεφαλογιάννη στα πλαίσια επίσημης επίσκεψης της στην Ρώσικη πρωτεύουσα, δεξιώθηκε και ευχαρίστησε στην ομιλία της τους μεγαλύτερους Ρώσους Tour operators που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση στον πανέμορφο χώρο του Aist Cafe.

Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους στους τόπους-προορισμούς στην Ελλάδα με μεγαλύτερα νούμερα για τη σαιζόν του 2014. Παρόντες στην εκδήλωση η Περιφέρεια Νοτίου Αιγίου με την Αντιπεριφερειάρχη Κα. Ελ. Φτακλάκη, ο επιχειρηματίας Κός Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, εκπρόσωπος του ΔΣ του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ και του Ελληνορωσικού επιμελητηρίου Ελλάδας, υπεύθυνη πωλήσεων στην Ρωσία της αεροπορικής εταιρίας Aegean, το Visit Greece, και πολλοί άλλοι.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία με την αρωγή της νέας αεροπορικής εταιρίας Blue Bird Airways που δραστηριοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια και στην Ρωσία».

20130930-180558.jpg