ΠΑΡΟΣ | Παράσταση στον Αρχίλοχο

 

img_0374

O ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Αρχίλοχος» θα παρουσιάσει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου για τελευταία φορά πριν το ταξίδι της ομάδας στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων που θα γίνει φέτος στην Σύρο, το παραμύθι «Ο ελαφοβασιλιάς». Ένα έργο βασισμένο στο II Re Cervo του Κάρλο Γκότσι σε ελεύθερη διασκευή της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου. Δύο μαγικά μυστικά που του εμπιστεύτηκε ο πατέρας του προστατεύουν τον καλόκαρδο και εύπιστο βασιλιά Ντεράμο από τις παγίδες που θα μπορούσαν να του στήσουν όσοι θέλουν το κακό του. Το ένα μυστικό τον βοηθάει να επιλέξει και να παντρευτεί μια κοπέλα που τον αγαπάει πραγματικά. Τι γίνεται …

… όμως όταν το δεύτερο πέφτει στα χέρια του χειρότερου εχθρού του; Στη συναρπαστική και ξεκαρδιστική αυτή περιπέτεια κυκλοφορούν ερωτευμένα ζευγάρια, ραδιούργοι αυλικοί, μάγοι μεταμορφωμένοι σε παπαγάλους, δολοφόνοι και μπουφόνοι, ένα άγαλμα που χαμογελάει, καθώς κι ένα ελάφι μ’ ένα αστέρι στο μέτωπο. Οι έντεκα πρωταγωνιστές της ιστορίας θα συναντηθούν τη νύχτα σε ένα δάσος όπου θα συμβούν πράγματα «που αν δεν τα δεις με τα μάτια σου, αποκλείεται να τα πιστέψεις».
Παίζουν με την σειρά εμφάνισης: Δημήτρης Γιώργαρος, Νίκος Συνόδης, Κώστας Μητρόπουλος, Ελένη Δερμεντζόγλου, Γιώργος Πατσιώτης, Στέλλα Ιγνατιάδου, Χρήστος Θεωδορακούδης, Σοφία Καζακίδου, Μαρίνα Δράγαζη, Ραφαήλ Σκλαβούνος, Αντώνης Πρέκας, Χριστίνα Δαματοπούλου.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Γεμελιάρης, Κοστούμια: Πελαγία Παπαδάκη Στέλιος Μαύρης, Φωτισμοί: Λένα Αγωγιάτη, Βοηθός Σκηνοθέτη: Ελένη Πισοκάκ, Ειδικός Συνεργάτης: Νίκος Τσιγώνιας.

20130930-180558.jpg