ΠΑΡΟΣ | Ερασιτεχνισμοί | Ξαναβάπτισαν τον Κινέζο πρέσβη!!!

kinezos_foto

 

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να τελειώσουν όπως – όπως τη «δουλειά» για να βγάλουν το δελτίο τύπου, για να προβάλλουν σε εμάς τους Παριανούς «ιθαγενείς» συνάντηση του δημάρχου Πάρου Χρ. Βλαχογιάννη και όχι την ουσία αυτής καθαυτής της συνάντησης ΑΝ υπήρχε, ξαναβάπτισαν τον πρέσβη της Κίνας!
Τα τζιμάνια που διαχειρίζονται (δυστυχώς) την τουριστική πολιτική του τόπου στο δελτίο τύπου γράφουν …

ότι συναντήθηκαν με τον πρέσβη της Κίνας Wang Yi.
Ο πρέσβης με τον οποίο συναντήθηκε βέβαια ο δήμαρχος είναι ο κ. Du Qiwen όπως ρητά αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της πρεσβείας της Κίνας στην Ελλάδα.
Τι τους νοιάζει όμως με ποιον συναντήθηκαν; Η φωτογραφία τους ενδιέφερε, όχι το όνομα του!!!
Θυμίζουμε ότι το δελτίο τύπου του Δήμου Πάρου έλεγε:
«Στο νησί μας βρέθηκε από τις 30 Σεπτεμβρίου, ο Πρέσβης της Κίνας, κ. Wang Yi και ο Αντιπρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Συνδέσμου, κ. Λευτέρης Κόντος. Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δήμαρχο Πάρου κ. Χρήστο Βλαχογιάννη στο Δημαρχείο Πάρου, στην οποία παραβρέθηκε και η Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, κ. Μαρία Χανιώτη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις δυνατότητες προβολής της Πάρου στην Κίνα και το ενδεχόμενο συνεργασίας του Δήμου Πάρου με τον Ελληνοκινεζικό Σύνδεσμο, σε θέματα που αφορούν την προώθηση και προβολή του προορισμού και των τοπικών προϊόντων στην Κινεζική αγορά. Ο Πρέσβης Wang Yi, αναχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Πάρο και δήλωσε: «το νησί σας με κατέκτησε»”.

20130930-141611.jpg