ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ | Απίστευτο: Συναντήθηκαν, Φωτογραφήθηκαν, και δεν ήξεραν με ποιον μίλαγαν!

Τον βρήκαν από το Ίντερνετ! Αλλά δεν ήξεραν να διαβάσουν Αγγλικά!

kinezos_2_2
(Φωτογραφία: Ο ικονιζόμενος είναι ο WangYi. Μέσα στον κόκκινο κύκλο που έχουμε βάλει γράφει ότι είναι ο Υπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων, για όσους δεν γνωρίζουν Αγγλικά)

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΟΣ αποτυχημένης επιτήδευσης αποκαλύπτεται από το νέο φιάσκο αυτοπροβολής του δημάρχου Πάρου Χρ. Βλαχογιάννη και της υπεύθυνης δημοτικής συμβούλου για την δημοτική τουριστική πολιτική κα Μ. Χανιώτη.
Σήμερα αποκαλύψαμε ότι στην σπουδή που επέδειξαν οι παραπάνω να εκμεταλλευτούν μία εθιμοτυπική επίσκεψη του Κινέζου πρέσβη στην Πάρο (η οποία θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον) σε εμπόριο ελπίδων για τους δοκιμαζόμενους επιχειρηματίες του τουρισμού της Πάρου, έκαναν λάθος ανακοίνωση ονόματος του Κινέζου πρέσβη.
Βεβαίως, το «λάθος» αυτό θα ήταν αποδεκτό, αν δεν αφορούσε επίσκεψη, με συνάντηση στο γραφείο δημάρχου, που θέλησαν να την «πουλήσουν» σαν …


…δήθεν «συνάντηση κορυφής» που ανοίγει την Κινεζική αγορά και άλλα παρόμοια χαρούμενα, με φωτογραφίες και λόγια – φούμαρα στο σχετικό δελτίου τύπου του Δήμου Πάρου το οποίο μοιράστηκε σήμερα.

Νέο φιάσκο
Προβίβασαν τον πρέσβη

Όμως από μία έρευνα που κάναμε αποδεικνύεται ότι το λάθος όνομα που ανέφερε το δελτίο τύπου του Δήμου σαν όνομα του πρέσβη, δεν είναι ένα τυχαίο που δεν άκουσαν καλά κατά τη διάρκεια των συνομιλιών ο δήμαρχος μας, η αρμόδια δημοτική σύμβουλος για θέματα τουρισμού Πάρου και οι λοιποί παρατρεχάμενοι …
Το «λάθος» όνομα ανήκει στον υπουργό εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας  Wang Yi !!!
Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια των επαφών οι εκπρόσωποι της Πάρου αδιαφορούσαν πλήρως για το πρόσωπο με το οποίο μιλούσαν, αλλά μόνο για τη σκηνοθεσία του δήθεν ανοίγματος των τουριστικών αγορών της Κίνας για την Πάρο.
Βγάλανε τις φωτογραφίες που τους χρειάζονταν και είπαν «γεια» στον Κινέζο διπλωμάτη.

Τον googlαραν

Στη συνέχεια, προφανώς ξεκίνησαν το κόψιμο και το ράψιμο για να «φουσκώσουν» το γεγονός και να το «πλασάρουν» στην Παριανή κοινωνία. Τότε ανακάλυψαν ότι δεν είχαν κρατήσει το όνομα του πρέσβη και φυσικά, δεν μπορούσαν από ντροπή να πάρουν ένα τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν το όνομα.
Έτσι, κατέφυγαν στο Ίντερνετ.
Όμως τα Αγγλικά τους δεν ήταν και τόσο καλά ή απλώς, δεν αφιέρωσαν λίγο χρόνο να διαβάσουν τα σχετικά κείμενα και έτσι, μπέρδεψαν τον πρέσβη της Ελλάδας, με τον παντοδύναμο υπουργό εξωτερικών της τεράστιας αυτής χώρας.

Φούσκες με τον τουρισμό

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για «λάθος». Πρόκειται για τον σταθερό τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα δημόσια πράγματα της Πάρου η παρούσα δημοτική αρχή, ακόμα και στο νούμερο ένα ζητούμενο για το νησί μας, τον τουρισμό.
Τους ενδιαφέρουν μόνο τα δελτία τύπου και οι φωτογραφίες και ενίοτε τα «στημένα» δημοσιεύματα με όλα αυτά, και όχι η ουσία.
Ασχολούνται επιδερμικά, επιφανειακά με τα θέματα μόνο για να πουλάνε όνειρα και να κερδίζουν πρόσκαιρα τις ψήφους των Παριανών πολιτών.
Ντροπή πια!