ΠΑΡΟΣ | ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ Αυλαία για το θίασο που υποδύεται την κυβέρνηση στη χώρα μας…

Μέρος Β΄

20130624-093706.jpgΆρθρο του Χ. Μαλινδρέτου από την εφημερίδα «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» της 14|09|13
Αγαπημένοι μου συμπατριώτες.

Συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε σήμερα, απαριθμώντας τους λόγους που η κυβέρνηση αυτή είναι επιζήμια για τον τόπο μας. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να αποτιμήσει το ασύλληπτο, έλλειμμα δημοκρατίας, την κραυγαλέα ανικανότητα, την ανηθικότητα και τη διαφθορά μιας ομάδας ανθρώπων που οδηγούν την Πατρίδα μας στην καταστροφή και τον όλεθρο, με απύθμενο θράσος και προκλητική υποκρισία. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι αυτοί για ένα μόνο είναι ικανοί: Να τελειώσουν το πρόγραμμα που υπαγόρευσαν τα ξένα κέντρα αφανισμού της χώρας και θα είναι βέβαια βαριά υπόλογοι στην ιστορία.
Πιο συγκεκριμένα:

Οι άνθρωποι αυτοί έβαλαν τη χώρα στο διεθνές Ταμείο. Ο γελοιωδέστατος Γιωργάκης μαζί με τον πρωθυπουργεύοντα Ραγκούση και συνάμα τον Παπακωνσταντίνου και τον Βενιζέλο. Τότε έλειπε ο Σαμαράς. Ο άνθρωπος όμως αυτός ζητώντας συγγνώμη από τους τοκογλύφους, γλείφοντας εκεί που έφτυνε, έφερε και ψήφισε στην τριτοκομματική (ο μπαρμπα-Φώτης ακόμη συνέπασχε) την ασυλία του αισχρού Εφιάλτη και προέδρου της Στατιστικής Υπηρεσίας Γεωργίου, που με εντολή Παπακωνσταντίνου αλλοίωσε προς τα πάνω το έλλειμμα και κατέστησε δυνατή την είσοδο της χώρας στο τούνελ της απελπισίας. Με το ανοσιούργημά του αυτό ο Σαμαράς καθίσταται πλήρως υπεύθυνος της μεγάλης προδοσίας.

Αξιοπρόσεκτη και βρόμικη είναι επίσης η προσπάθεια από τα πολύχρωμα ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια της ενημέρωσης να χρεωθεί ο καταλογισμός των ευθυνών για την τραγελαφική πολιτική που ασκείται αποκλειστικά στους υπουργούς. Σάμπως και το παρά φύση δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου απλώς προεδρεύει και δεν κυβερνά. Για τα καθημερινά, ανά τρίωρο, ψεύδη του Στουρνάρα ότι ο λογαριασμός βγαίνει ευθύνεται ο Στουρνάρας. Για τις καταστροφικές εμμονές του σε απίστευτες πολιτικές – πετρέλαιο θέρμανσης, χαράτσια, παροχές και διευκολύνσεις σε εταιρείες και επιχειρηματίες – φταίει πάλι ο Στουρνάρας. Το δίδυμο δε γνωρίζει τίποτα…

Για τα υπουργικά ψεύδη Μανιάτη (θα επιβληθεί…σεισμόσημο), Σκορδά (δεν θα προχωρήσουμε σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας) ο Σαμαράς πάλι δε γνωρίζει τίποτα, ούτε βέβαια ο Βενιζέλος (τι να περιμένει κανείς από το πολιτικό παχύδερμο…). Στις κωμικές εμφανίσεις του βιβλιοπώλη Γεωργιάδη – να θυμάστε αυτό το όνομα – με το απύθμενο θράσος και τα «βερίκοκα» (ευτυχώς δεν είναι η εποχή τους) και την ηθική αυτουργία του στο έγκλημα των γενοσήμων από Μπαγκλαντές και Ινδία (καμία εποπτεία από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων, που οι τροϊκανοί θέλουν να κλείσει…), ο Σαμαράς πάλι δεν ξέρει τίποτα. Μήπως ξέρει για το αισχρό μέτρο του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία και τις εμφανίσεις του υπουργού του ως από μηχανής θεού στην τηλεόραση για την τακτοποίηση τραγικών περιπτώσεων πολιτών που ο ίδιος έχει οδηγήσει στο θάνατο.

Από τον Γενάρη του 2014 μειώνονται κι άλλο κύριες και επικουρικές συντάξεις, γιατί έκλεψε τα ασφαλιστικά Ταμεία ο παρακοιμώμενός σου, Αντώνη Σαμαρά, με το ανηθικότερο μέτρο όλων των εποχών. Από την άλλη υπάρχει και ο Βρούτσης. Φίλε Γιάννη, γνωρίζεις ότι σε έβαλαν να κάνεις τη βρόμικη δουλειά; Καταργείς στην πράξη την κοινωνική πολιτική, τις κοινωνικές παροχές, προσπαθείς να σώσεις τα «τελειωμένα» Ταμεία, που άλλοι έκλεψαν, καταργείς το εφάπαξ και, το σπουδαιότερο, σου πέφτει και το 30% της ανεργίας. Βαρύ το φορτίο στους ώμους σου εξατμίζοντας την κάθε πολιτική σου προοπτική.

Συνάμα ο υπουργός Παιδείας, ηθικά εκπεσών πανεπιστημιακός, είπε ότι η γνώση δε συμβαδίζει με κλειστά σχολεία. Υποκριτή και τυμβωρύχε της γνώσης… Αφού πέρασες εν κρυπτώ το καλοκαίρι τη διάλυση της Παιδείας και το θάνατο των εκπαιδευτικών αντιγράφοντας το κλείσιμο εν μια νυκτί της ΕΡΤ, εθνικών και παραγωγικών υποδομών, έχεις το θράσος να μιλάς για ανοιχτά σχολεία…

Τέλος, τη θλιβερή και ανήθικη χορεία κλείνει ο αναμορφωτής Κυριάκος Μητσοτάκης. Το σάπιο οικοδόμημα του δημόσιου τομέα με τα ρουσφέτια, τους πλαστούς τίτλους, τους διορισμούς απ’ το   παράθυρο είναι ανδραγαθήματα του ίδιου, της οικογένειάς του και των πολιτικών που ακολουθήθηκαν. Σήμερα που με απύθμενη υποκρισία και θράσος μιλάει ο Κυριάκος για όλους αυτούς τους απατεώνες, πρέπει να μας εξηγήσει ποιος τους έβαλε όλους αυτούς στο Δημόσιο. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι αυτοί οι κλέφτες είναι δικά τους παιδιά που θεώρησαν τη Διοίκηση φέουδό τους, όπως και οι πολιτικοί πατεράδες τους. Και για ένα είμαι σίγουρος: αυτό το μικρό ποσοστό απατεώνων τελικά δεν θα αποπεμφθεί – πλην ελαχίστων για τα μάτια του κόσμου – και θα την πληρώσουν οι έντιμοι υπάλληλοι που δυστυχώς είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Ο Σαμαράς βέβαια και ο Βενιζέλος δεν ξέρουν τίποτα. Ονειρεύονται πρωτογενές πλεόνασμα. Αιδώς μεσσήνιε και μακεδόνα πολιτικοί. Χρωστάτε στην υγεία (γιατροί, κλινικές, φάρμακα), χρωστάτε επιστροφές ΦΠΑ για χρόνια (οι πολίτες που χρωστούν συλλαμβάνονται αυθημερόν), χρωστάτε μέχρι χαράτσια, ΔΕΗ και τηλέφωνα στα υπουργεία σας, χρωστάτε στους τοκογλύφους (αυτά τα έχετε ευχαρίστως υπογράψει), χρωστάτε στην τοπική αυτοδιοίκηση, κόψατε μισθούς, συντάξεις, περίθαλψη, πρόνοια, πήρατε την αναπνοή του έλληνα πολίτη, χρωστάτε και της Μιχαλούς… Και έχετε το θράσος, την αναίδεια και την προκλητικότητα να μιλάτε για πλεόνασμα που καταφέρατε να πετύχετε με το αίμα μας. Ντροπή και πάλι ντροπή θεομπαίχτες. Ο Πολύδωρας, σε μια κρίση σχιζοφρένειας, μίλησε για «πλεόνασμα απελπισίας». Ποιος σε πιστεύει μωρέ Πολύδωρα, που τα ψήφισες όλα με χέρια και πόδια;

Αγαπημένοι μου συμπατριώτες, οι καταστροφείς δεν χρειάζονται νουθεσίες, άλλη πρέπει να είναι η μεταχείρισή τους. Βέβαια υπάρχει ο επαίσχυντος νόμος που προστατεύει όλους αυτούς. Κατάργησέ τον, αν μπορείς, Αντώνη, για να πάρει τέλος η ομπρέλα των κακουργημάτων σας.
Αγαπημένοι μου συμπατριώτες
.
Ξέρετε πολύ καλά τις κομματικές μου πεποιθήσεις. Εμμένω σ’ αυτές. Εμμένω στην ιδέα της λαϊκής, πατριωτικής Δεξιάς, που δεν έχει καμιά σχέση με τους σημερινούς σφετεριστές της ιδέας. Η λαϊκή Δεξιά είναι πάντα δίπλα στην Πατρίδα και τους Έλληνες και δεν θα υποστείλει ποτέ τη σημαία, είναι εθνική επιταγή η αποπομπή όλων όσων ταπείνωσαν την Πατρίδα μας και τους Έλληνες.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Γ. ΜΑΛΙΝΔΡΕΤΟΣ