Το «Συντονιστικό» για το Κέντρο Υγείας Πάρου

Kentro_Ygeias

Το «Συντονιστικό Φορέων Πάρου» στην τελευταία του συνεδρίαση στις 16|9 αποφάσισε μεταξύ άλλων να στείλει επιστολή με την οποία να εκφράζει την ευγνωμοσύνη προς το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πάρου για την προσπάθεια που έκανε κατά τη φετινή περίοδο να ανταπεξέλθει όλων των περιστατικών, υπό τις δυσμενέστατες συνθήκες ελλείψεων. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:


Προς: τον  κ. Βασίλειο Παναρίτη Επιστημονικό Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πάρου -Αντιπάρου
«Κύριε Παναρίτη,
Το Συντονιστικό των Φορέων Πάρου -Αντιπάρου για την ΥΓΕΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το σύνολο του προσωπικού που υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας Πάρου –Αντιπάρου για τη μεγάλη του προσφορά στην προστασία της υγείας του μόνιμου πληθυσμού των νησιών μας και των πολυπληθών επισκεπτών του κατά τη θερινή περίοδο. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δύσκολες συνθήκες που εργάζεται το ιατρικό προσωπικό, αφού υποχρεώθηκε πέραν από το κυρίως έργο του, να εκτελεί ακόμα και χρέη νοσηλευτριών.

Θα μας επιτρέψετε να αναφερθούμε ιδιαίτερα στους αγροτικούς γιατρούς, οι οποίοι εργάστηκαν νυχθημερόν για να κρατήσουν όρθιο και σε ομαλή λειτουργία το Κέντρο Υγείας συνεργαζόμενοι στενά με τους μόνιμους και επικουρικούς γιατρούς καθώς και στις ελάχιστες νοσηλεύτριες που υπερέβαλαν εαυτόν. Το Συντονιστικό για την Υγεία θα συνεχίσει να συμπαρίσταται στο σπουδαίο έργο σας και θα εντείνει τις προσπάθειές του για την καλύτερη στελέχωση και οργάνωση του Κέντρου Υγείας.
Με εκτίμηση
ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ».

20130904-111145.jpg