ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ K.O.Β. ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ KKE για τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι

kke
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ΄ Η ΠΑΡΙΑΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1

Από την Κομματική Οργάνωση Βάσης Πάρου του ΚΚΕ δημοσιοποιήθηκε στις 18|09 ανακοίνωση με αφορμή τη δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι από οργανωμένο στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«Καλούμε  το λαό και τη νεολαία της Πάρου να καταδικάσουν με κάθε τρόπο μαζικά και αποφασιστικά τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από φασίστες της Χρυσής Αυγής. Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Καθημερινά αποθρασύνεται από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα μεγάλα συμφέροντα, που τη γέννησαν και τη θρέφουν, για να επιτίθεται σε όσους παλεύουν, σηκώνουν κεφάλι, για να επιτίθεται στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.
Τα σωματεία των εργαζομένων και οι μαζικοί φορείς των νησιών μας έχουν χρέος, και μπορούν, να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής, να προστατεύσουν το λαό από το μίσος που σπέρνουν και τη δράση τους. Οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία πρέπει να δυναμώσουν τη λαϊκή συμμαχία για να μπει τέρμα στη δράση των ναζί και του συστήματος που τους θρέφει».
Πάρος 18-9-2013