Οι απεργοί εκπαιδευτικοί Πάρου – Αντιπάρου σε συγκέντρωση

 

timthumb.php

ΟΙ ΕΚΠΑΔΕΥΤΙΚΟΙ της Πάρου που συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία της ΟΛΜΕ πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη 18|09, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους», στην Παροικιά συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Για την συγκεκριμένη εκδήλωση δημοσιοποιήθηκαν υποστηρικτικές ανακοινώσεις από την «Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων» και από τη δημοτική παράταξη ΚΕΠ. Ακολουθούν τα σχετικά κείμενα:

«Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων της Πάρου, καλεί όλα τα μέλη των ΔΣ των Συλλόγων Γονέων, τους εκπροσώπους των Συλλόγων στην Ένωση Γονέων, τους γονείς & κηδεμόνες, τους μαθητές  & τις μαθήτριες της Πάρου, στην ανοιχτή συγκέντρωση των απεργών εκπαιδευτικών του νησιού μας, την Τετάρτη το απόγευμα & ώρα 7.00 μ.μ., στην Πλατεία Μαντώς Μαυρογένους. Αποτελεί χρέος μας η έμπρακτη στήριξη των αγωνιζόμενων εκπαιδευτικών της Πάρου και της Αντιπάρου, για την υπεράσπιση του αγαθού της Δημόσιας & Δωρεάν Παιδείας στην Πατρίδα μας.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ!
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ & ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ!».
Το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Πάρου

Και η ΚΕΠ

«Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου καλεί όλους τους Παριανούς Πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά:

  • στη Συγκέντρωση της ΕΛΜΕ Πάρου-Αντιπάρου που θα γίνει την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη, στις 7:00 μμ. στη Πλατεία Μαντώς.

Χρέος όλων μας είναι να συμπαρασταθούμε στους αγωνιζόμενους Καθηγητές, για να μην περάσουν τα Κυβερνητικά σχέδια για την ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ  ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ».

20130905-141359.jpg