ΝΕΡΟ | Απίστευτη απάντηση του δημάρχου Χρ. Βλαχογιάννη σε δημοσίευμα μας

σχετικά με το νερό των παριανών που χύνεται στα χωράφια …

Βίντεο: Εμείς το Σάββατο 27|07 δημοσιεύσαμε την παρααπάνω απαράδεκτη κατάσταση και αυτός τη Δευτέρα μας απάντησε λέγοντας ότι όλο αυτό το νερό χύνεται, ενώ έχει ξεδευτεί ένα τεράστιο ευρωπαϊκό κονδύλι για να μας προστατεύει από αυτή τη σπατάλη!!

————————————–

Η εφημερίδα μας «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» δημοσίευσε στο τεύχος του Σαββάτου 27|7 που κυκλοφόρησε, ρεπορτάζ (Πατήστε εδώ: http://wp.me/pU7eZ-5FP) που κατέδειξε την ανεξέλεγκτη κατασπατάληση απεριόριστων κυβικών νερού που χύνονται εδώ και τρία χρόνια στα χωράφια, τουλάχιστον στη γεώτρηση του Μαραθίου, που αποτελεί βασικό τροφοδότη νερού της Παροικιάς.
Δημοσιεύσαμε και βίντεο …

… στον ιστότοπο μας http://www.parosnewsblog.gr.
Προφανώς, δύο ημέρες μετά (σήμερα 29|07|13) ο δήμαρχος Χρ. Βλαχογιάννης αποφάσισε να απαντήσει στα αδιάψευστα δημοσιεύματα μας με ανακοίνωση της παράταξης του «Ενιαία Ενότητα για το Μέλλον», γνωστή και με το όνομα: «Ενιαία Ενότητα για την Καρέκλα».

Και τι είπε σε αυτή την ανακοίνωση;
ΑΚΟΥΣΟΝ – ΑΚΟΥΣΟΝ: ότι η κατασπατάληση νερού γίνεται ακόμη και μετά την εγκατάσταση μηχανισμών συνολικής αξίας άνω του 1 εκατομμυρίων ευρώ που εκμεταλλεύτηκε η ΔΕΥΑΠ μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος !!!
Είναι αυτό που λέμε: «Χρυσάφι τους δίνεις, σκουπίδια το κάνουνε!!!». Αυτό θα πει ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ κατά το δήμαρχο Χρ. Βλαχογιάννη.

Κομμάτι από την δημερινή δημοσίευση της Δημοτικής Αρχής:

marathi_anabatmismeno_foto