Μύκονος | Όταν διακρίνεσαι στα ουσιαστικά …

Έρχονται να σε διαφημίσουν οι πρώτοι στον κόσμο
Δεν παρακαλάς!

Paris-Match-29-Mai-04-Juin-2013

(To Paris Match πρόσφατα με φωτογραφία του Ελληνικής καταγωγής Moustaki, ο οποίος
αποβίωσε έχοντας κάνει σπουδαία διεθνή καριέρα με επίκεντρο την Γαλλία)

Το διεθνούς φήμης γαλλικό περιοδικό ‘’Paris Match’’ επέλεξε, σε πρώτη φάση τα 5 φημισμένα διεθνή θέρετρα: Hamptons N. York, Mykonos, Ibiza, Bodrum, St Barthe.
Τα οποία θα παρουσιάσει σε ειδική καταχώρηση. Στην Μύκονο κατέφθασε δημοσιογράφος και φωτογράφος όπου κατά την εβδομαδιαία παραμονή τους κατέγραψαν τα καλύτερα τουριστικά σημεία (ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα ..) καθώς και ενδεικτικές κατοικίες, συγκρότημα πολυτελών οικιών στον Α. Λάζαρο, παραλιακή οικία στην Λια, οικία στο Φανάρι.
Κατά την δημοσιογραφική κάλυψη, τούς δημοσιογράφους συνόδευσε ο …

… αρχιτέκτων Γιώργος Ευριπιώτης με την ευγενική αρωγή της μυκονιάτισσας κ. Φραντζέσκας Καλαμαρά. Ο διακεκριμένος αρχιτέκτων φανταζόμαστε ότι θα ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση να πρέπει να ξεναγεί – εξηγεί, χωρίς να έχει την ευκαιρία να το κάνει για την Πάρο ή την Αντίπαρο. Νησιά στα οποία επίσης έχει δουλέψει, τα οποία όμως αγαπά ιδιαιτέρως και στα οποία περνά τον περισσότερο χρόνο του.

Εμείς παρατηρούμε για μία ακόμη φορά η Μύκονος αναγνωρίζεται ως μοναδικός προορισμός πού έστω και κατά την περίοδο της παγκόσμιας κρίσης αντιστέκεται και αναγεννάται όπως σημειώθηκε από τους έμπειρους δημοσιογράφους.

20130719-222654.jpg