Αποκλειστικό | Διακοπές στην Πάρο ο Γιοχάνες Χαν πριν τα μεγάλα ραντεβού!!!

Τους είχε για ένα απόγευμα;

yes_

Φωτογραφία από το λιμάνι Πάρου την ώρα της αναχώρησης: Robert van der Most, δημοσιογραφική επιμέλεια Κ. Δραγάτης

Στην Πάρο βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές ο Γιοχάνες Χαν, ο αρμόδιος Ευρωπαίος Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική και όχι στο εξωτερικό πριν συναντήσει τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Ανάπτυξης.
Αναχώρησε …


… εχθές 24|5|13 το μεσημέρι από το λιμάνι της Πάρου με ταχύπλοο της γραμμής για τον Πειραιά. Δύο ώρες μετά τον κατάπλου του στον Πειραιά συναντήθηκε με το Αντ. Σαμαρά στο Μαξίμου και στις 19:30 συναντήθηκε με τον Κ. Χατζηδάκη προκειμένου να συζητήσει θέματα της αρμοδιότητάς του με έμφαση το ΕΣΠΑ.
Μετά τις επαφές έγιναν δηλώσεις κατά τις οποίες οι Έλληνες πολιτικοί εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις συναντήσεις και την πρόοδο που έχει σημειώσει η χώρα στους τομείς που εμπλέκεται ο Επίτροπος.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί ότι ο Γιοχάνες Χαν, ενώ είχε να πραγματοποιήσει δύο κορυφαίες συναντήσεις στην χώρα, βρισκόταν μέχρι την τελευταία στιγμή στην Πάρο.
Άραγε να περνούσε τόσο καλά στο νησί μας, που δεν μπορούσε μέχρι την τελευταία στιγμή να το αποχωριστεί …
Ή μήπως οι κυβερνητικοί παράγοντες γνώριζαν για τις διακοπές του και τον παρακάλεσαν για χάρη της ανανέωσης του success story να πραγματοποιήσει κατά την αναχώρησή του δύο τυπικές γι’ αυτόν συναντήσεις, εθιμοτυπικές όπως λέγονται, πλην όμως χρήσιμες επικοινωνιακά για τους Έλληνες κορυφαίους παράγοντες;

 

20130725-123948.jpg