Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Πάρκο Πάρου Άη Γιάννη Δέτη

deliborias
Το Φεστιβάλ στο Πάρκο 2013 φιλοξενεί στο Θέατρο Αρχίλοχος τον Φοίβο Δεληβοριά το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 21.30 για τη συναυλία με τίτλο : «Καλοκαιριφέρ». Ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Κωστής Χριστοδούλου που τον ….


… συνοδεύει στα πλήκτρα, θα φέρουν μαζί τους τα πιο αγαπημένα τραγούδια που βρήκε ο Δεληβοριάς στο δρόμο του από το ’89 έως σήμερα, αλλά κι ένα κουβάρι από εμμονές, στιχάκια, πρόζες, διασκευές και αυτοσχεδιασμούς, κατοχυρώνοντας τη νέα τους ευρεσιτεχνία σε όλη τη μουσική επικράτεια.

Η συναυλία διοργανώνεται στο πλαίσιο των κοινών δράσεων του “Κύκλου Κυκλάδων”, μιας συνεργασίας των τριών φορέων πολιτισμού της Νάξου, της Πάρου και της Τήνου, με συγγενική αντίληψη και αισθητική. Στόχος της συνεργασίας και της συνένωσης των δυνάμεων με την προοπτική συμμετοχής και άλλων νησιών, είναι η αναβάθμιση του ρόλου και της θέσης των Κυκλάδων στον σύγχρονο πολιτιστικό χάρτη μέσα από επιλεγμένες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και παραγωγές.

Χώροι με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα: Πύργος Μπαζαίου στη Νάξο, Θέατρο Αρχίλοχος στο Πάρκο της Πάρου, Θέατρο στον Κουμάρο, στη Τήνο, αγκαλιάζουν και εμπνέουν καλλιτέχνες και κοινό, προσφέροντάς τους αξέχαστη εμπειρία.
Πληροφορίες:
Ημερομηνία: Σάββατο 3 Αυγούστου
Ώρα: 21:30
Τοποθεσία: Θέατρο Αρχίλοχος στο Πολιτιστικό & Περιβαλλοντικό Πάρκο Πάρου
Άη-Γιάννης Δέτης, Νάουσα, Πάρος
Είσοδος: €12
Προ-πώληση εισιτηρίων: Παροικιά (βιβλιοπωλείο Πολύχρωμο-περιφερ. οδός), Νάουσα (Νιφλής φωτογραφείο) και στο καφέ του Πάρκου Πάρου.

20130715-232539.jpg