ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ | Εκδήλωση αφιέρωμα για το Ν. Χουλιαρά με Τζίμη και Φοίβο … | Δείτε βίντεο!

Και μία πολιτική εκτίμηση από τον Τζίμη Πανούση …

antiparos_foto_5
Στη πλατεία του Κάστρου της Αντιπάρου στις 20|7|13 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμή του συγγραφέα, ποιητή και εικαστικού Ν. Χουλιαρά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή έκθεση έργων του Ν. Χουλιαρά εμπνευσμένα από τη ζωή των διακοπών του στην Αντίπαρο την οποία επισκέπτεται επί 40 χρόνια.
Συμμετείχαν …

… για να τιμήσουν το φίλο τους οι Τζίμης Πανούσης, Φοίβος Δεληβοριάς, Σωτήρης Κακίσης (ποιητής, συγγραφέας, δημοσιογράφος). Διάβασαν ποιήματα και δοκίμια του καλλιτέχνη, ενώ είπαν και τρία τραγούδια σε στοίχους και διασκευή του.
Δυστυχώς, ο δημιουργός εξαιτίας ασθένειας δεν μπόρεσε τελικά να παρευρεθεί, αλλά χαιρετισμό απεύθυνε εκ μέρος του η κόρη του. Την υποστήριξη της εκδήλωσης έκανε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Αντιπάρου.
Η έκθεση πραγματοποιείται στην γκαλερί «αντί» που βρίσκεται στην είσοδο του Κάστρου Αντιπάρου. Έχει τίτλο: «Καλοκαίρι στον κήπο του νου, Ο Νίκος Χουλιαράς και η Αντίπαρος».
Διάρκεια της έκθεσης από 20|7 έως 09|08.
Ο Τζίμης Πανούσης πριν από το τραγούδι «Πέτρινο Χαμόγελο» κάνει πολιτική εκτίμηση για το πότε θα λυθούν τα προβλήματα της χώρας. Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο!
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εφημερίδα «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» και ιστότοπος «www.parosnewsblog.gr»

Η απαγγελία:

Η πολιτική εκτίμηση του Τζίμη και το τραγούδι «Πέτρινο Χαμόγελο»

Η Χαλασιά από τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Τζίμη Πανούση

20130719-222654.jpg