Η δημοτική αρχή Χρ. Βλαχογιάννη δεν επιθυμεί να διοικεί την Παροικιά

paroikia_bradi
Ανακοίνωση με την οποία ο πρόεδρος
της δημοτικής κοινότητας Παροικιάς θέλει να εκθέσει το πρόβλημα της έλλειψης απαρτίας στις συνεδριάσεις του οργάνου, δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα (19|07) το μεσημέρι. Να θυμίσουμε ότι …


… πριν λίγες ημέρες είχε ορισθεί συνεδρίαση για να συζητηθούν σήμερα επείγοντα θέματα της πρωτεύουσας. Από την ανακοίνωση κατανοούμε ότι για ακόμη μία φορά δεν έγινε απαρτία. Έτσι ορίσθηκε νέα συνεδρίαση. Όμως παρατηρείται ότι από την πλευρά του συνδυασμού της δημοτικής αρχής έλειπαν δύο μέλη, ενώ από την πλευρά της αντιπολίτευση ένα χωρίς το οποίο μπορεί να γίνει κανονικότατα συνεδρίαση σύμφωνα με την νομοθεσία.
Συνεπώς, από το νέο περιστατικό κατανοούμε ότι η παράταξη που διοικεί το Δήμο Πάρου δεν επιθυμεί να τον διοικεί, τουλάχιστον στο επίπεδο της πρωτεύουσας του νησιού.
Είναι προς τιμή του προέδρου της δημοτικής κοινότητας ότι καίτοι ανήκει στην παράταξη της δημοτικής αρχής δεν διστάζει να εκθέσει το φαινόμενο που έχει επαναληφθεί πολλές φορές.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Στην Πάρο, σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013 και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Πάρου δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. πρωτ. 9652/15-7-2013 πρόσκληση του Προέδρου του συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου, λόγω έλλειψης απαρτίας. Η συνεδρίαση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 22-7-2013 και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Πάρου.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ: 1. Καλακώνας Μηνάς (πλειοψηφία), 2. Κυδωνιεύς Ευθύμιος (μειοψηφία)
ΑΠΟΝΤΕΣ: 1. Πιερτζοβάνης Αντώνιος, 2. Τσαντάνης Δημήτριος, 3. Αναγνωστοπούλου-Πρωτολάτη Άννα».

20130714-190403.jpg