Η κα Φλώρα του ΕΚΑΒ | Χορηγός αγάπης του Κέντρου Υγείας της Πάρου

 

21_offer

Υπάρχει μία κυρία που μένει στην Πάρο η οποία προσφέρει ανιδιοτελώς εδώ και χρόνια σε διάφορες υποθέσεις του νησιού και ιδιαίτερα του Κέντρου Υγείας Πάρου. Ακόμα και το σπίτι της έχει πάντα ανοικτό για να φιλοξενήσει εποχικούς της νοσηλευτικής μας μονάδας. Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Πάρου με την επιστολή που ακολουθεί θέλησαν να την ευχαριστήσουν. Ε, ας την βραβεύσει και κανένας φορέας, λέμε εμείς …


«Ε.Κ.Α.Β ΠΑΡΟΥ
Πάρος   30/06/2013
ΠΡΟΣ: ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ ΦΛΩΡΑ

Με την παρούσα επιστολή θα θέλεμε να σας εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για όλα αυτά που έχετε προσφέρει τα τελευταία χρόνια τόσο σε εμάς σαν Υπηρεσία όσο και στους διασώστες του Ε.Κ.Α.Β που κατά κύριο λόγο έχουν προσφερθεί εθελοντικά να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο όμορφο νησί σας.

Η εθελοντική σας ανιδιοτέλεια, το ασίγαστο πάθος για προσφορά στον συνάνθρωπο, καθώς και η σχεδόν «μητρική» σας συμπεριφορά προς τους διασώστες του Ε.Κ.Α.Β που κατά καιρούς έχετε φιλοξενήσει και που με μεγάλη γλαφυρότητα και συγκίνηση μας έχουν περιγράψει, σας καθιστούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς.

Κα Φλώρα ( επιτρέψτε μας να σας αποκαλούμε με το μικρό σας όνομα γιατί για εμάς είστε η δική μας κα Φλώρα) η μεγάλη οικογένεια του Ε.Κ.Α.Β θα είναι πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, αποδίδοντας πίσω το ελάχιστο που θα μπορούσε να σας δώσει.

Να είστε πάντα γερή και δυνατή «κα Φλώρα της Πάρου».
ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Υπεύθυνος Παραρτήματος Ε.Κ.Α.Β Τομέα Πάρου».

20130715-232539.jpg