Στην Σύρο οι εκπαιδευτικοί «μπαίνουν μπροστά»;

DSC03216

Η ΕΛΜΕ Α’ Κυκλάδων Σύρου με ανακοίνωσή της που δημοσιοποίησε σήμερα (16|07) δείχνει ότι με αφορμή την ψήφιση ή όχι του πολυνομοσχεδίου και τις σχετικές εκδηλώσεις που έγιναν σήμερα και στην Ερμούπολη, επιδιώκει την δημιουργία ενός πολιτικού κινήματος στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων ενάντια στις μνημονιακές αποφάσεις της συγκυβέρνησης και κυρίως, αυτές που επίκεινται ακόμα. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο και οι προτάσεις που καταθέτει:

«Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Α΄ Κυκλάδων χαιρετίζει όλες και όλους που συμμετείχαν στη σημερινή δυναμική και ελπιδοφόρα απεργιακή συγκέντρωση και διαδήλωση των πρωτοβάθμιων σωματείων στους δρόμους της Ερμούπολης. Δίνουν τη δύναμη για να συνεχιστεί ο αγώνας για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, που εξαθλιώνει το λαό. Για να συνεχιστεί ο αγώνας μέχρι την τελική ΝΙΚΗ!

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Α’ Κυκλάδων για το αμέσως επόμενο διάστημα:
Καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές μας και τους γονείς τους, τους συνταξιούχους, τα σωματεία και τους εργαζόμενους, όλο το λαό της Σύρου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη, 17 Ιούλη, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, στις 20.00 το βράδυ, στην πλατεία Μιαούλη.

Καλεί σε Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 18 Ιούλη, στις 20.00 το βράδυ, στο συγκρότημα Γυμνασίων στον Ξηρόκαμπο, τα σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τους γονείς και τη νεολαία του νησιού, για σχεδιασμό και οργάνωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων ενάντια στη βάρβαρη πολιτική της Κυβέρνησης. Όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε η δύναμη που θα νικήσει!»

20130715-232539.jpg