Χάσαμε τη σκούπα STOP!

showarticleimage2.php
Ο Τοπικός Σύμβουλος Παροικιάς Ευ. Κυδωνιεύς που εκπροσωπεί στο συμβούλιο την αντιπολίτευση (Πάρος ΑΞΙΑ) έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή με την οποία ζητά από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρο Στ. Γαβαλά να του εξηγήσει που είναι η μηχανοκίνητη σκούπα που εμφανίστηκε πριν από λίγο καιρό στην Παροικιά και η οποία, μετά την σχετική επικοινωνιακή φιέστα της δημοτικής αρχής, εξαφανίστηκε.
Επί του θέματος να προσθέσουμε, ότι είναι πραγματικά ντροπή για έναν τόσο γνωστό τουριστικό προορισμό όπως η Πάρος, με τόσους πλακόστρωτους χώρους, να διαθέτει μόνο μία μηχανοκίνητη σκούπα και μάλιστα «χαμένη». Είναι ακόμη πιο τραγικό να επαίρεται επικοινωνιακά μία δήθεν «εκσυγχρονιστική» δημοτική αρχή που διοικεί το Δήμο Πάρου τα τελευταία 10 χρόνια, επειδή απόκτησε ο Δήμος ένα μηχανικό μέσο δέκα χρόνια μετά.

Ακολουθεί το κείμενο του Ευ. Κηδωνιέα:

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΟΥ
Πάρος 09/07/13

Κύριε Πρόεδρε,
Με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε πριν λίγους μήνες για την αγορά μιας μηχανοκίνητης σκούπας την οποία προμηθεύτηκε το Λιμενικό Ταμείο Πάρου για να συμβάλλει στην καθαριότητα των δρόμων του νησιού ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο που υπάρχουν αυξημένες ανάγκες στον τομέα της καθαριότητας.
Δυστυχώς όμως έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν έχουμε δει το παραπάνω μηχάνημα που στοίχισε 60.000€ να χρησιμοποιείται για τον σκοπό που αγοράσθηκε. Σας παρακαλώ να με ενημερώσετε ποιός έχει χρεωθεί το παραπάνω μηχάνημα, γιατί δεν κυκλοφορεί και που βρίσκεται φυλαγμένο;

Με εκτίμηση
Ευθύμιος Κυδωνιεύς
Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Παροικίας.

20130706-214058.jpg