Βρήκαμε τη σκούπα STOP! | Έκαναν φιγούρα και δεν είχαν άδεια κυκλοφορίας !!!

Ευχαριστούμε που διαβάζετε parosnewsblog.gr
Μας διαβάζουν και οι πολιτικοί γι’ αυτό και απαντούν αμέσως στις δημοσιεύσεις μας!!!

assets_LARGE_t_11761_26139536

Με χαρά η ιστοσελίδα μας αναγγέλλει ότι μετά από την δημοσίευση (σήμερα 10|07 το μεσημέρι) της επιστολής του συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Παροικιάς της αντιπολίτευσης «Πάρος ΑΞΙΑ», Ευ. Κυδωνιέα, είχαμε άμεση απάντηση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου Στ. Γαβαλά, προκειμένου να μάθουμε που είναι η μηχανοκίνητη σκούπα.
Όπως θα διαβάσετε στη συνέχεια, από την απάντηση προκύπτει μία αποκάλυψη. Στη δημοσιογραφία και την πολιτική, όταν παρατηρείται το φαινόμενο αυτό, δεν το ονομάζουμε «αποκάλυψη», αλλά «ξεβράκωμα».
Συγκεκριμένα …

Ο δήμαρχος Χρ. Βλαχογιάννης

Ο δήμαρχος Χρ. Βλαχογιάννης

… δια της απαντήσεως Στ. Γαβαλά πληροφορούμαστε ότι η μηχανοκίνητη σκούπα βρίσκεται σε κάποια αποθήκη, μέχρι να τελεσφορήσει η διαδικασία έκδοσης άδειας κυκλοφορίας.
Έτσι, αποκαλύπτεται ότι η εμφάνισή της στην παραλία της Παροικιάς πριν λίγο καιρό, έγινε για λόγους επικοινωνιακούς. Διότι τότε που έκανε την εμφάνιση της, θυμίζουμε ότι είχαν κάνει την εμφάνιση τους μαζί και διάφοροι πολιτικοί της διοίκησης του Δήμου, ακόμα και ο δήμαρχος Πάρου Χρ. Βλαχογιάννης ο οποίος είχε εμφανιστεί απόγευμα στην Παροικιά. Είχαμε να τον δούμε από τις εκλογές να εμφανίζεται στην Παροικιά.
Με λίγα λόγια μόλις η δημοτική αρχή πήρε τη σκούπα από το Δημοτικό Λιμενικό, αμέσως την έβγαλε για φιγούρα στους δρόμους, χωρίς όμως να έχει φροντίσει πρώτα να κάνει τις διαδικασίες για να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει με συνέπεια για όλο το καλοκαίρι, περίοδο κατά την οποία και χρειάζεται.
Το «ΠΡΩΤΑ Η ΦΙΓΟΥΡΑ» και μετά η ουσία ταιριάζει απόλυτα για την δημοτική αρχή Χρ. Βλαχογιάννη, κάτι που γνωρίζαμε βέβαια και από άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο απάντησης του Στ. Γαβαλά:

«Κύριε Κυδωνιέα,
Απαντώντας στην παραπάνω σχ. επιστολή σας ενημερώνουμε ότι:
Το σάρωθρο αγοράστηκε τον περασμένο μήνα και με την υπ.αρ. 45/2013 απόφαση του Δ.Σ του φορέα μας παραχωρήθηκε δωρεάν στον Δήμο Πάρου, ο οποίος πρέπει να πάρει αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, να το ασφαλίσει και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για την ασφαλή λειτουργία του.
Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμος θα προβεί στην αποδοχή της δωρεάς και αμέσως μετά θα προχωρήσει στις παραπάνω διαδικασίες. Το μηχάνημα βρίσκεται στην αποθήκη του Δήμου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Λ. Ταμείου Πάρου Αντιπάρου
Γαβαλάς Στέφανος».
20130709-080921.jpg