Σαμαράς – Μιχαλολιάκος | Πρόκειται για στενούς συνεργάτες

Το σχόλιο της ημέρας (3|07|13)

samaras_mixaloliakos
Ο Σαμαράς και το τμήμα της παρέας του που υποτίθεται ότι ασχολείται με τον αθλητισμό, καπηλεύτηκαν εχθές (2|07|13) την οικογένεια του αθλητή Αντετοκούνμπο και τον ίδιο για να κερδίσουν λίγο από την επιτυχία του στο επαγγελματικό πρωτάθλημα του NBA και για να ενισχυθεί …

… το «κεντρώο» προφίλ της κυβέρνησης και του Αντ. Σαμαρά. Θυμίζουμε ότι το φληνάφημα της «ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» που λάνσαρε κατά τη διάρκεια των ομιλιών του ο Πρωθυπουργός στο τελευταίο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, αφορά τη δημιουργία ενός νέου κόμματος της κεντροδεξιάς. Επειδή μέχρι σήμερα έχουμε δοκιμάσει μόνο το ακραίο νεοφιλελεύθερο σκέλος της προσωπικότητας του Αντ. Σαμαρά, ενώ οι αναμνήσεις μας από την «Πολιτική του Άνοιξη» είχαν αναφορά στην πατριωτική δεξιά, προφανώς, χρειαζόταν λίγο «ευαισθησία του κέντρου» την οποία απέπνεε μία συνάντηση με έναν μαύρο Έλληνα. Βλέπετε, πρέπει να χωρέσει και το «υπολειμματικό ΠΑΣΟΚ» στο νέο κόμμα που ονειρεύεται ο Αντώνης.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος πουλώντας δήθεν εθνικισμό, με την χρήση του απλού ρατσισμού, έκανε και αυτός το «κομμάτι» του στον χώρο των αγανακτισμένων που έχουν μάταια στραφεί στον φασισμό για να διαφύγουν από τα μνημονιακά «βάσανα» τους.
Στην ουσία – για άλλη μία φορά – έκανε «λεζάντα» στον Σαμαρά, τον βοήθησε επικοινωνιακά.
Και ασφαλώς κερδοσκόπησε και ο ίδιος με τον τρόπο που γράψαμε στην προηγούμενη παράγραφο. Δηλαδή, τον δικαίωσε με τα ρατσιστικά σχόλια του ως δήθεν αντιφασίστα Πρωθυπουργό που δεν διστάζει να συναντήσει έναν μαύρο Έλληνα.

Επαναλαμβάνουμε το πώς έπαιξαν οι δυο τους το «παιχνίδι» με την τεχνική των ερωτήσεων για να το καταλάβουν οι αναγνώστες μας:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιος συναντήθηκε με κάμερες και φωτογράφους με τον μαύρο, Έλληνα αθλητή;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Σαμαράς!
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν ενδιαφερόταν πραγματικά για την επιτυχία του νέου ο Πρωθυπουργός και όχι για την επικοινωνιακή καπηλεία της επιτυχίας του, τι θα έπρεπε να έχει κάνει;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Να του στείλει μία συγχαρητήρια επιστολή στην οποία θα του ανάφερε τι θα φροντίσει να κάνει με πολιτικές, ώστε να μην βασανίζονται αυτού του είδους τα ταλέντα στην Ελλάδα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιος βεβαίωσε στα μάτια των πολιτών που ανήκουν στο λεγόμενο «δημοκρατικό τόξο κομμάτων» την δήθεν αντιρατσιστική στάση Σαμαρά, να συναντήσει τον νέο αθλητή;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Ν. Μιχαλολιάκος, ο οποίος στα μάτια των δημοκρατικών πολιτών είναι εκείνος που εκπροσωπεί τον νεοναζισμό, φασισμό στην Ελλάδα, επειδή αυτό έχει καταχωρηθεί επικοινωνιακά στην αντίληψη τους, κάτι για το οποίο έχει «εργαστεί» εντατικά και ο ίδιος για να γίνει.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν ο κάθε Σαμαράς, Βενιζέλος και παλαιότερα Παπανδρέου κλπ, αντί να «παίζουν» επικοινωνιακές «πασούλες» με το νέο σκέλος του καθεστωτικού συστήματος, το νέο «εργαλείο» διατήρησης τους στην εξουσία, δηλαδή την Χρυσή Αυγή, φρόντιζαν να επιλύονται τα προβλήματα που προκαλούν την στροφή κάποιας μερίδας πολιτών στον φασισμό, θα υπήρχε αυτό το κόμμα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σε καμία περίπτωση.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ποιος δημιούργησε, χρειάζεται, τροφοδοτεί την Χρυσή Αυγή;
Μα φυσικά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ!
Ποιος χρειάζεται φανατικά πολύ το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για να συνεχίσει να υπάρχει;
Μα φυσικά το κόμμα της Χρυσής Αυγής!

20130701-144724.jpg