Μέλος της νέας πολιτικής επιτροπής της ΝΔ ο Χ. Κόκκινος

kokkinos2

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 9ου Συνεδρίου της Ν.Δ. που πραγματοποιήθηκε στις 28-30/6/2013 στην Αθήνα. Μέσα στις διαδικασίες ήταν και η εκλογή νέων μελών στην πολιτική επιτροπή του κόμματος. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, Χ. Κόκκινος, αναδείχθηκε μέλος της. Σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:

«[…] Είχα την τιμή με την ψήφο των συνέδρων να επανεκλεγώ στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, θέση στην οποία εκλέγομαι ανελλιπώς είκοσι (20) χρόνια, από το 1994 μέχρι σήμερα. Δηλώνω ότι θα συνεχίσω να κινούμαι με το ίδιο αίσθημα ευθύνης, αγωνιστικό φρόνημα, πίστη στις αρχές και τις αξίες της παράταξης και της πατρίδας. Την συνέπεια και τη συνέχεια της δράσεώς μου εκτίμησαν οι συμμαχητές μου αλλά και το γεγονός ότι μεταφέρω στο κόμμα τη φωνή, τις επιθυμίες και τις αγωνίες της ελληνικής κοινωνίας την οποία υπηρετώ από το χώρο της αυτοδιοίκησης και του συνδικαλισμού.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, ιδιαίτερα δε τους/τις συνέδρους  που προέρχονται από τους συνδικαλιστικούς φορείς, την αυτοδιοίκηση, τις ΝΟΔΕ και την ΟΝΝΕΔ. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συνέδρους του Ν. Αιγαίου (Κυκλάδες – Δωδεκάνησα) που για μια ακόμη φορά με τίμησαν αναγνωρίζοντας την ανιδιοτελή προσφορά μου και τους αγώνες μου για τα νησιά μας.  Δεσμεύομαι για αποτελεσματική και δημιουργική θητεία προς όφελος της παράταξης και της Ελλάδας».

20130701-144724.jpg