Υπάρχει και αυτή η πλευρά του Κέντρου Υγείας Πάρου

 

kentro_ygeias_parou

Από αναγνώστρια μας λάβαμε την επιστολή που ακολουθεί η οποία αφορά το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πάρου και πως αυτό ανταποκρίθηκε σε πρόσφατο πρόβλημα υγείας μέλους της οικογένειας της. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:


ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Θεωρώ ιερή μου υποχρέωση να ευχαριστήσω εγκαρδίως τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Πάρου κ.κ. Χατζηγεωργίου (Καρδιολόγο), Τζανίδη (παθολόγο), τους ακτινολόγο και μικροβιολόγο του νοσοκομείου, την ασκούμενη παθολόγο, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους διακομιστές του ΕΚΑΒ, για την γεμάτη ανθρώπινο ενδιαφέρον φροντίδα που επέδειξαν, τιμώντας τον όρκο και την αποστολή τους, κατά την προσπάθεια νοσηλείας της Αλεξάνδρας Γερασίμου – Μαλατέστα, την Πέμπτη – νύχτα – της 20 Ιουνίου 2013.
Στην σημερινή κακή συγκυρία που έχει περιέλθει η πατρίδα μας περικόπτοντας ζωτικής σημασίας για την περίθαλψη του λαού δαπάνες, τόσο σε υποδομή όσο και αποδοχές των ασχολούμενων με το θέμα αυτό αλλά και της έκπτωσης των αξιών, το παράδειγμα των ατόμων που προαναφέρω είναι απολύτως ενδεικτικά της ανθρωπιάς που δεν θα πάψει ποτέ να χαρακτηρίζει τους Έλληνες οι οποίοι δικαίως πρωτεύουν σε όλα σε παγκόσμια αναγνώριση.
Σας ευχαριστώ.
Κλεοπάτρα Ψαλλίδα – Μαλατέστα.

20130624-100003.jpg