Αποβίωσε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μάρπησσας

antonis_ragousis

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 χρόνων ο πρόεδρος της Κοινότητας Μάρπησσας Αντώνης Ραγκούσης. Είχε εκλεγεί με το συνδυασμό της δημοτικής αρχής του δημάρχου Χρ. Βλαχογιάννη και μάλιστα, ήταν στενός φίλος του τελευταίου. Ο Αντ. Ραγκούσης είχε αντιμετωπίσει πριν λίγο καιρό σοβαρό πρόβλημα υγείας και όλοι νόμιζαν ότι το είχε ξεπεράσει. Ασκούσε κανονικά τα καθήκοντα του εδώ και πολύ καιρό.
Ο θάνατος τον βρήκε …
… στην Αθήνα και μάλιστα εντός νοσοκομείου στο οποίο είχε πάει μόνος του για να ελέγξει κάποια ελαφρά δυσφορία.
Σήμερα το μεσημέρι (26|06|13) έγινε η κηδεία του μέσα σε κλήμα θλίψης από τους συγχωριανούς του.

Από τον Δήμο Πάρου δημοσιοποιήθηκε η ανακοίνωση που ακολουθεί: «Ο Δήμαρχος, τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Νομικών Προσώπων και Επιχειρήσεων, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του εκλιπόντος Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μάρπησσας Αντωνίου Ραγκούση. Η προσφορά του στα κοινά ήταν πολύ σημαντική. Το κενό που δημιουργεί ο αναπάντεχος χαμός του, είναι δύσκολο να αναπληρωθεί».

Από τον Σύνδεσμο Μαρπησσαίων και Αρχιλοχιτών της Αθήνας εκδόθηκε η ανακοίνωση που ακολουθεί: «Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Μαρπησσαίων και Αρχιλοχιτών Πάρου σε έκτακτη συνεδρίασή του, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Αντώνη Ραγκούση, προέδρου της τοπικής κοινότητας Μάρπησσας Δήμου Πάρου αποφάσισε:
α. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του Συνδέσμου στην οικογένεια του εκλιπόντος.
β. Να διατεθεί, αντί στεφάνου, το ποσό των 150 ευρώ για τις άπορες οικογένειες της Μάρπησσας, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας.
γ. Να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που βρίσκονται στην Πάρο».

20130624-100003.jpg