Νέο «αφεντικό» στο χορτάρι για τον ΑΟΠ

 

20130527-093904.jpg

Με ανακοίνωση η διοίκηση του ΑΟ ΠΑΡΟΥ επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με τον  Δημήτρη Τριανταφυλλάκο, που θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου.
Η διοίκηση του ΑΟ ΠΑΡΟΥ προχωρώντας στη συνεργασία με τον Δ. Τριανταφυλλάκο, προσδοκά – όπως λένε στελέχη του συλλόγου – στη αξιοποίηση της εμπειρίας, των γνώσεων και της ποδοσφαιρικής του φιλοσοφίας του, με στόχο την πρόοδο όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, δηλαδή, της πρώτης ομάδας και των τμημάτων υποδομών. Μεγάλο ρόλο στην απόφαση, λέγεται ότι διαδραμάτισαν και τα στοιχεία του χαρακτήρα του στις απευθείας συζητήσεις που είχαν για να καταλήξουν στη συμφωνία.
Στην σχετική ανακοίνωση του ΑΟΠ για …

… το νέο του προπονητή, η διοίκηση δεν αμέλησε να ευχαριστήσει τον απερχόμενο προπονητή Άρη Λάπη, επί σειρά ετών παίκτη και αρχηγό της ομάδας, για την προσφορά του και από τη θέση του προπονητή κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.


Ποιος είναι ο νέος προπονητής

Ξεκίνησε από μικρός την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ στην Α’ ΕΠΣΑ το 1987 και έφτασε να πανηγυρίσει πρώτα την άνοδο στη Δ’ Εθνική το 1994 και την επόμενη περίοδο συμμετείχε ενεργά στην κατάκτηση του κυπέλου ΕΠΣΑ, ενώ το 1996 η ομάδα του κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική, όπου αγωνίστηκε 5 χρόνια σαν επαγγελματίας. Το 2001 τον βρίσκει αγωνιζόμενο στον ΑΟ Βριλησσίων, στην Α’ ΕΠΣΑ και ξεκινά παράλληλα την προπονητική του καριέρα, αναλαμβάνοντας το παιδικό και εφηβικό τμήμα των ακαδημιών της ομάδας που τον ανέδειξε, του Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ, φτάνοντας στον τελικό του πρωταθλήματος νέων ΕΠΣΑΝΑ, τη σεζόν 2002-03.Στο πόστο των ακαδημιών έμεινε μέχρι το 2013! Η θητεία του σαν πρώτος προπονητής ξεκίνησε το 2005 με τον Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ στην Δ’ Εθνική μέχρι το 2010 και παραμένει άλλα 3 χρόνια με την ομάδα στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ, όπου την περίοδο 2011-12 τερματίζει με την ομάδα του στη δεύτερη θέση.

20130619-001205.jpg