ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ | Νέα καταγγελία από την αντιπολίτευση

εναντίον της δημοτικής αρχής

antiparos

Στον τομέα του πολιτισμού ρίχνει τα βέλη της αυτή τη φορά με νέα καταγγελία ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Αντιπάρου Γ. Βασιλόπουλος. Με ανακοίνωσή του συνδυασμού Ενωτική Κίνηση Προόδου (19|06|13) κατήγγειλε ότι η δημοτική αρχή του Γ. Λεβεντάκη ζήτησε χρήματα από τις οικογένειες παιδιών, προκειμένου να «παίξουν» σε παράσταση που έγινε δημόσια και με την οποία εμπλουτίστηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Αντιπάρου για την εφετινή τουριστική περίοδο. Από την πλευρά της δημοτικής αρχής δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα κάποια αντίδραση. Παραθέτουμε το κείμενο της καταγγελίας:


Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γ. Βασιλόπουλος

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γ. Βασιλόπουλος

«Ο εθελοντισμός είναι μια δραστηριότητα που προϋποθέτει τη διάθεση χρόνου και τη μη αμειβόμενη προσφορά εργασίας. Είναι μια συνολική στάση ζωής, μια εμπνευσμένη πράξη στηριζόμενη στην ελεύθερη βούληση και την πλήρη ανιδιοτέλεια.

Χθες στην Αντίπαρο και στο χώρο του κάστρου παρακολουθήσαμε όλοι μια καταπληκτική θεατρική παράσταση και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά που εθελοντικά έλαβαν μέρος σ’ αυτή, όσο και στους συντελεστές του έργου, γιατί με την πράξη τους αυτή πέραν του κοινωνικού έργου που επιτέλεσαν, ανέδειξαν και τον πολιτισμό του νησιού μας.

Δυστυχώς όμως, η εθελοντική προσφορά των παιδιών δεν εκτιμήθηκε από την κοινοτική αρχή και ιδιαίτερα από την Κοινωφελή Επιχείρηση Αντιπάρου, αφού παραγνωρίζοντας το ρόλο της και την κοινωφελή της δράση, ζήτησε ως «αντάλλαγμα» από τα παιδιά το ποσό των 30 ευρώ για την συμμετοχή τους στο θεατρικό.
Εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε, τους παραδίδουμε στην κρίση των συμπολιτών μας».

20130618-224935.jpg