Ελπίδες διεθνών διακρίσεων από την Κ. Γκόκα

Με την Εθνική ομάδα στην Ουγγαρία ο ΝΟΠ image001

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Optimist που θα γίνει στην λίμνη Balaton της Ουγγαρίας, από τις 29 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου, θα πάρει μέρος η πρωταθλήτρια  του ΝΟΠ Γκόκα Κατερίνα.
Η Κατερίνα που είναι μέλος της εθνικής ομάδας ιστιοπλοΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΝΟΠ, η αθλήτρια …


… έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της με τον προπονητή της Β. Σωτηρίου και έχει αποστείλει ήδη το σκάφος της και τον εξοπλισμό της προκειμένου να τα βρει όταν θα ταξιδέψει και η ίδια για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Ομάδας. Την τιμητική  συμμέτοχη σε αυτό τον αγώνα κέρδισε στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας που έγινε στην Κατερίνη στο οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Με 4 αθλητές ο ΝΟΠ
στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας

H Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών, το Ναυτικό Όμιλο Ιτέας, την Δημοτική Ενότητα Ιτέας και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, διοργανώνουν το Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας  Optimist 11χρονων από τις 16 έως 19 Ιουνίου. O N.O.Πάρου θα εκπροσωπηθεί με τους αθλητές: Δαφερέρα Θεοφανία, Καρασαντέ Κωνσταντίνο, Μπρούση Βίκτωρα, Παναγιωτίδη Κωνσταντίνο, που έχουν προκριθεί για την συμμετοχή τους αυτή από τις επιτυχίες τους σε Περιφερειακά πρωταθλήματα. Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Σωτηρίου Βασίλης και Γκιόκας Ερμής.

20130611-213122.jpg