Αμηχανία στην ΕΡΤ μετά την απόφαση ΣτΕ και σύσκεψη πολιτικών αρχηγών

 

IMG_0742


Χιλιάδες κόσμου βρίσκονται στο κτίριο της ΕΡΤ σήμερα βράδυ της 17 προς 18|6 με σκοπό να περιφρουρηθεί το δικαίωμα στην εργασία των εργαζόμενων σε αυτή και το δικαίωμα των Ελλήνων για να συνεχίσει να λειτουργεί η ΕΡΤ ως δημόσια ραδιοτηλεόραση και κέντρο του ελληνικού πολιτισμού στις εγχώριες και διεθνείς συχνότητες.
Οι εργαζόμενοι βρίσκονται …

…. σε αμηχανία, αφού δεν ξέρουν τι πρόκειται να συμβεί μετά από την δημοσιοποίηση της απόφασης ΣτΕ και το τέλος της πρώτης συνάντησης των αρχηγών της συγκυβέρνησης.
Η βραδιά θα περάσει καλύτερα με την φροντίδα των μουσικών της ΕΡΤ που παίζουν καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς.
Το http://www.parosnewsblog.grπαρακολούθησε από κοντά τις εξελίξεις για να έχει άμεση αντίληψη των γεγονότων σε αυτή την ιστορική καμπή της ζωής του τόπου.Από τις επόμενες ώρες θα σας δώσουμε εκτιμήσεις και άρθρα με πληροφορίες και εντυπώσεις που αποκομίσαμε από την εμπειρία μας. 

Εργαζόμενοι της ΕΡΤ επάνω από έναν δέκτη για να ακούσουν τις δηλώσεις των αρχηγών μετά τη σύσκεψη με τον Σαμαρά, μήπως τυχόν μάθουν αν θα έχουν δουλειά!!!!

Εργαζόμενοι της ΕΡΤ επάνω από έναν δέκτη για να ακούσουν τις δηλώσεις των αρχηγών μετά τη σύσκεψη με τον Σαμαρά, μήπως τυχόν μάθουν αν θα έχουν δουλειά!!!!

  • Πολίτες συρρέουν με αγωνία μπροστά από τις γιγαντοοθόνες στο προαύλιο της ΕΡΤ για να ακούσουν κάτι καινούριο κάθε φορά που γίνεται μία συζήτηση στο στούντιο της τηλεόρασης η οποία μεταδίδει πρόγραμμα αδιάκοπα …

    Πολίτες συρρέουν με αγωνία μπροστά από τις γιγαντοοθόνες στο προαύλιο της ΕΡΤ για να ακούσουν κάτι καινούριο κάθε φορά που γίνεται μία συζήτηση στο στούντιο της τηλεόρασης η οποία μεταδίδει πρόγραμμα αδιάκοπα …

  • Όσο υπάρχουν οι πολίτες, η ΕΡΤ μένει ανοικτή και φωτεινή  Τρομοκρατεί τα σχέδια τους …

    Όσο υπάρχουν οι πολίτες, η ΕΡΤ μένει ανοικτή και φωτεινή
    Τρομοκρατεί τα σχέδια τους …