Έκθεση ζωγραφικής στο Astir of Paros στη Νάουσα

astir-of-paros

 

Μια ενδιαφέρουσα έκθεση επιμελείται η Βέτα Ρετζεπέρη – Μιχαηλίδη σε συνεργασία με τη Νατάσα Λάβδα που φιλοξενείται στη VenusArtGallery του AstirofParos στην Νάουσα (Κολυμπήθρες) με τίτλο ΟΥΤΟΠΙΑ που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 20:00μμ. Στην έκθεση συμμετέχουν οι ακόλουθοι καλλιτέχνες: Κουτσούρης, Κτιστοπούλου, Λάβδας, Ραζής, Ράμμος, Παναγιωτίδης.
Περισσότερα …

 

 Λίγα λόγια για τα έργα που εκθέτει ο κάθε καλλιτέχνης:

Γιάννης Κουτσούρης: Μέσω της ζωγραφικής δημιουργεί πολύχρωμους, όμορφους και αινιγματικούς κόσμους γεμάτους θάλασσες, ουρανούς και αλλόκοτα γοητευτικά πλάσματα.
Μαρία Κτιστοπούλου: Παρουσιάζει θυελλώδεις θάλασσας και αγριεμένα θαλάσσια τοπία δυναμικά και σε παραλληλισμό με τον άνθρωπο που τα βιώνει.
Απόστολος Λάβδας: Κάνει περιπλανήσεις με τους δρομείς και τους γλάρους του, σε μία ατέρμονη ουτοπία, με θύελλα χρωμάτων που εφορμά από τον πίνακα προς το βλέμμα μας. Οι δημιουργίες του κινούνται με ταχύτητα φωτός και έρχονται να μας συναντήσουν μέσα σε ένα χρωματολόγιο ψυχής.
Άγγελος Ραζής: Το ενδιαφέρον για την παρατήρηση του οικείου περιβάλλοντος εκδηλώνεται με ρεαλιστικούς όρους, χωρίς να λείπουν κάποιες μεταφυσικές και συμβολικές προεκτάσεις.
Κωνσταντίνος Ράμμος: Επιχειρεί με πρωτότυπες μεγάλες συνθέσεις ένα ζωγραφικό διάλογο ανάμεσα στο ανθρώπινο  σώμα και το υγρό στοιχείο. Πρόκειται για εικόνες φωτός που πραγματοποιούνται με καταιγισμό χρωμάτων, ευφάνταστους συνδυασμούς και λεπτή εικαστική προσέγγιση.
Άγγελος Παναγιωτίδης: Δέντρα από ορείχαλκο και μπρούτζο φτιαγμένα με φαντασία με το πάθος της λεπτομέρειας και με δεξιοτεχνική ικανότητα.

Διάρκεια έκθεσης: 28 Ιουνίου – 30 Σεπτεμβρίου 2013.
20130611-215756.jpg