«Τσουπ» Νέο σωματείο ποδοσφαίρου στην Πάρο

113088-Kite

 

Με μία λιτή ανακοίνωση δόθηκε η ενημέρωση ότι ακόμη ένα σωματείο για τον αθλητισμό γεννιέται στην Πάρο με το κέντρο βάρος του να προσανατολίζεται στο ποδόσφαιρο. Εικάζεται ότι ο πυρήνας του συλλόγου προέρχεται από εκείνους που δεν εκφράζονται πια από τις επιλογές των τελευταίων χρόνων κυρίως, του ΑΟΠ. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά περισσότερα πράγματα γι’ αυτόν τον νέο σύλλογο και θα δούμε αν τυχόν υπάρχουν αντιδράσεις ή τι παραπάνω έχουν να προσθέσουν από πληροφορίες για τους σκοπούς τους τα ιδρυτικά μέλη του νέου συλλόγου. Η ανακοίνωση είναι η εξής:

«Αγαπητοί  Παριανοί φίλαθλοι,
Από της 10 Ιουνίου του 2013 γεννήθηκε ένας νέος αθλητικός  ποδοσφαιρικός σύλλογος   με την ονομασία ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΟΥ,  Α.Ε.Π.
Η αφορμή για την ίδρυση της  Α.Ε.Π.  ήταν η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και μόνο .Πρωταρχικός σκοπός μας είναι ύπαρξη μιας ομάδας που θα καλύπτει όλη την Πάρο παραμερίζοντας οποίες τοπικιστικές διαφορές.
Έχουμε ως όραμα την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας προκειμένου να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο πρωτάθλημα Κυκλάδων και όχι μόνο.
Οποίος φίλαθλος έχει τα ιδία οράματα  για μια ισχυρή Παριανή ομάδα είναι ευπρόσδεκτος στην Αθλητική Ένωση Πάρου.
Με εκτίμηση
τα ιδρυτικά μέλη».

20130611-132810.jpg