Ο φασισμός του μνημονίου επεκτείνεται από τη συγκυβέρνηση με την ΕΡΤ

20130611-212423.jpg
Είναι μοναδικό φαινόμενο παραλογισμού να καταγγέλλει ο εκπρόσωπος μίας κυβέρνησης προκειμένου να διχάσει τις κοινωνικές ομάδες, αυτό που το κόμμα στο οποίο ανήκει δημιούργησε, αυτό που τα κόμματα τα οποία στηρίζουν τη συγκυβέρνηση και κυρίως το ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν.

Η σημερινή απόφαση αποτελεί καθαρό δείγμα εθελόδουλης συμπεριφοράς. Οι υπάλληλοι των δυνάμεων κατοχής της χώρας κάνουν επίδειξη δύναμης, επίδειξη δήθεν μεταρρυθμιστικού έργου, καθώς και επίδειξη δήθεν εκκαθαριστικής δύναμης εναντίον της αδιαφάνειας και του οικονομικού κόστους που υφίστανται οι πολίτες.
Πρόκειται για μεγάλα ψέματα.

Αν ίσχυε η εκκαθαριστική ….

… διάθεση, θα έπρεπε πρώτα αυτοί να φύγουν από την πολιτική, τις καρέκλες τους και την χώρα διότι δημιούργησαν αυτά που καταγγέλουν για να αποκαταστρέψουν ό,τι έμεινε στην Ελλάδα, με πρόφαση την διάλυση υπαρκτών παρασιτικών εστιών που σκόπιμα δημιούργησαν οι ίδιοι.

Η ΕΡΤ διαλύεται με βάση συστηματικό σχέδιο της τρόικας να καταστραφεί κάθε τι δημόσιο. Ξεκινούν για συμβολικούς λόγους τρομοκρατίας από την ΕΡΤ επειδή όλοι οι Έλληνες μπορούν να δουν – live – την καταστροφή της. Όλοι οι Έλληνες που θα μπορούσαν να σκεφτούν να αντισταθούν ακόμα και τώρα στην επιβουλή ξένων δυνάμεων επί της ζωής των, η τρόικα επιθυμεί να τους δώσει ένα τρομοκρατκό παράδειγμα δύναμης ότι μπορεί να τους διαλύσει σε ένα βράδυ. Να τους πάρει ό,τι έχουν με μία απόφαση.

Η ΕΡΤ διαλύεται επιπλέον με βάση παλαιότερο σχέδιο εγχώριων συμφερόντων προκειμένου να εκμεταλλευτούν την περιουσία της και το κοινό της και να οδηγήσουν την ενημέρωση σε αποκλειστική διαχείριση από συγκεκριμένους ιδιώτες οι οποίοι πληρώνονται ως εργολάβοι διαμεσολαβητές εδώ και χρόνια προκειμένου να καταστρέφεται η πατρίδα. Όπως και τώρα, που είναι οι έναντι αμοιβών και δανίων υπερασπιστές των μνημονίων.

20130611-212507.jpg

Η ΕΡΤ όπως και κάθε κομμάτι του δημοσίου επιχειρείται να δοθεί βορά ως θέαμα θυσίας στους άνεργους του ιδιωτικού τομέα των οποίων η αποβολή στον Καιάδα έγινε πρώτα, αφενός για να κερδοσκοπήσουν τα αφεντικά τους από τα μνημόνια και την εσωτερική υποτίμηση, αλλά και για να δημιουργηθεί το κατάλληλο υπόστρωμα πικρίας, ώστε να βρίσκει έδαφος το γκεμπελικό διχαστικό επιχείρημα «να απολυθούν και από το δημόσιο τομέα, όπως απολύθηκαν από τον ιδιωτικό τομέα».

Η εξυγίανση τόσο του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, όσο και του δημόσιου έχει ανάγκη από μία και μοναδική πράξη καταρχήν: την αποβολή του μεταπολιτευτικού κατεστημένου συστήματος (πολιτικοί, επιχειρηματίες, καναλάρχες παπαγαλάκια κλπ) από κάθε θέση εξουσίας της χώρας. Τον έλεγχο όλων τους από την ελληνική δικαιοσύνη για τη συμμετοχή τους στην καταστροφή της Ελλάδας.

Η υπόθεση της εκκαθάρισης της χώρας από την λαμογιά και την αδιαφάνεια δεν μπορεί να είναι υπόθεση αυτών που την εφηύραν, κερδοσκόπησαν από αυτή και διασκέδασαν με αυτή.
Μπορεί να είναι υπόθεση μόνο των Ελλήνων Πολιτών.

Κ. Ν. ΔΡΑΓΑΤΗΣ

20130611-213122.jpg