Καταγγελία από Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου για ΕΡΤ

11-6-2013

20130611-215724.jpg

Από τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου Πάρου, η «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Κ. Ροκονίδα, πριν από λίγο δημοσιοποίησε ανακοίνωση καταγγελίας για την φασιστική απόφαση κατάργησης της δημόσιας τηλεόρασης από τη συγκυβέρνηση:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου καταγγέλλει την κυβέρνηση που με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αποφάσισε, επιδιώκει το κλείσιμο δημόσιων οργανισμών και φορέων με σοβαρές συνέπειες για τον λαό. Το επικείμενο κλείσιμο της ΕΡΤ στηρίζεται σε αυτό το τερατούργημα και αποτελεί τον προπομπό για αυτό που θα ακολουθήσει. Το κλείσιμο της ΕΡΤ βάζει λουκέτο στη δημόσια ενημέρωση, πετάει στον δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους και συνιστά εκποίηση δημόσιας περιουσίας και παράδοσης της στα χέρια των ιδιωτών μεγαλοεργολάβων. Η πράξη αυτή πρέπει να συναντήσει τη συνολική αντίθεση των λαϊκών στρωμάτων.
Ο Δήμος Πάρου πρέπει να πάρει άμεσα θέση τόσο γιατί ο κίνδυνος κλεισίματος φορέων του είναι ορατός όσο και λόγω της παραχώρησης του ακινήτου του στην ΕΤ3.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς και στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τους καλεί να ορθώσουν το ανάστημα και να συντονίσουν την πάλη τους.
Καλούμε τα λαϊκά στρώματα της Πάρου να εκφράσουν την αντίθεση τους στην απόφαση αυτή με κάθε δυνατό τρόπο».

20130611-215756.jpg