Ερώτημα για τον παραλιακό Παροικιάς

 

kidwnieus

Με αφορμή την προβληματική εικόνα του παραλιακού της Παροικιάς στη νότια πλευρά, προς τον παραδοσιακό οικισμό της πρωτεύουσας, ο σύμβουλος Ευθ. Κυδωνιεύς της δημοτικής κοινότητας Πάροικιάς του συνδυασμού Πάρος ΑΞΙΑ της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, διατύπωσε σχετικό ερώτημα προς τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Μ. Καλακώνα που ανήκει στο συνδυασμό του δημάρχου Χρ. Βλαχογιάννη. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«Κύριε Πρόεδρε,

Η τουριστική επιτροπή του Δήμου Πάρου προσπαθεί με συγκεκριμένες ενέργειες (συμμετοχή σε εκθέσεις, φιλοξενία δημοσιογράφων κλπ) να προωθήσει και να προβάλλει το νησί μας. Το ίδιο προσπαθεί και η ΚΔΕΠΑΠ με την πραγματοποίηση εκδηλώσεων όπως η χθεσινή με την διοργάνωση του ποδηλατικού γύρου της Πάρου. Την ίδια στιγμή όμως η παραλία της Παροικίας (από ΟΤΕ προς Μπουταράκι) είναι ανεξέλεγκτη και αφύλαχτη με αποτέλεσμα όποιος ασυνεπής οδηγός το επιθυμεί να βγάζει την πρόχειρη σιδεριά (γιατί συνεχίζετε  να τοποθετείτε αυτό το παράπηγμα !!!) και να περνάει ανενόχλητος.

Σίγουρα κύριοι αυτή δεν είναι η τουριστική  εικόνα που επιθυμούμε για την παραλιακή  της Παροικίας.Αν υπάρχει η πολιτική βούληση για να βελτιωθεί τουλάχιστον αυτό το κομμάτι της  Παροικίας θα πρέπει να τοποθετηθούν άμεσα ηλεκτρονικές μπάρες στην αρχή και το τέλος της παραλίας όπως αυτές που έχουν τοποθετηθεί στις εισόδους της κεντρικής πλατείας.
Διαφορετικά αν δεν κάνουμε έστω και αυτό που το έχουμε επανειλημμένως αποφασίσει αλλά δεν το υλοποιούμε  θα είμαστε άξιοι της τύχης μας και οι όποιες προσπάθειες προβολής της Παροικίας θα πέφτουν στο κενό και δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα.
Με εκτίμηση
Ευθύμιος Κυδωνιεύς, Τοπικός Σύμβουλος».
20130529-181743.jpg