Ήρθαν στην Πάρο τα ΤΕΡΑΤΑ!!! | … και άλλα τερατώδη ψέματα του «ψευτηΓιάννη»

Ο εξαρτημένος χρήστης ψεμάτων «ψευτηςΓιάννης» έβγαλε πάλι ανακοίνωση με ψέματα για τη λακκούβα του

transformers_3_dark_of_the_moon

Με ανακοίνωση που είχε σαν τίτλο:
«ΗΡΘΑΝ 20 περίπου ακόμη ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – «ΤΕΡΑΤΑ», για την κατασκευή του «ΝΕΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΑΡΟΥ»»
ο εθισμένος – εξαρτημένος συστηματικός χρήστης ψεμάτων (
σας θυμίζουμε μερικά: λεφτά υπάρχουν, το μνημόνιο είναι η μόνη σωτηρία, ο Γ. Παπανδρέου είναι ο μόνος ηγέτης που εγγυάται τη σωτηρία της Ελλάδας, ξεκίνησαν τα έργα του πολιτιστικού κέντρου Πάρου, ξεκίνησαν τα έργα για το γήπεδο ποδοσφαίρου Νάουσας, σε τροχιά κατασκευής το εμπορικό λιμάνι Πάρου, υπέγραψα το σύνολο του αεροδρομίου Πάρου …) προσπάθησε και πάλι να διαστρεβλώσει την αλήθεια για την πρόοδο των εργασιών στη «λακκούβα» που κατόρθωσε να υπογράψει, επί της οποίας κάποτε, κάποια κυβέρνηση του μέλλοντος θα κατορθώσει να κατασκευάσει ένα κανονικό αεροδρόμιο ή να πουλήσει το εργοτάξιο σε ιδιώτη για να το φτιάξει αυτός.
Εντωμεταξύ, πρόκειται απλά για τα μηχανήματα που η ίδια η κατασκευάστρια ετειρεία πριν 4 μήνες είχε αποσύρει από το έργο γιατί δεν πληρωνόταν και όχι για
«ακόμη 20 περίπου» που λέει το νέο ψεματογράφημα του «ψευτηΓιάννη».
Είναι για να λυπάται κανείς πως έχει καταντήσει ο άνθρωπος τον οποίο οι Παριανοί πριν χρόνια είχαν εμπιστευτεί και στηρίξει με όλη τους τη δύναμη, περιμένοντας πρόοδο και ειλικρίνεια. Κατάντησε χωρίς καμία ντροπή να λέει ψέματα ακόμη και για τα προφανή. Ακόμα και γι’ αυτά που έχουμε δει να συμβαίνουν με τα ίδια μας τα μάτια. Πριν τέσσερεις μήνες έφυγαν σχεδόν όλα τα μηχανήματα από το έργο. Και σήμερα επέστρεψαν κάποια από αυτά. Τίποτε άλλο.

Τι να περιμένει κανείς όμως εκτός από ψέματα, από αυτόν που μαζί με την παρέα του είπαν τερατώδη ψέματα στον Ελληνικό λαό – λεφτά υπάρχουν – για να τον καταστρέψουν στη συνέχεια, να του κλείσουν τα μαγαζιά, να του στείλουν τα παιδιά μετανάστες, να τον οδηγήσουν στην αυτοκτονία.

 Συγκεκριμένα …… όπως έχουμε γράψει καιρό τώρα, εδώ και τέσσερεις μήνες τα έργα για την λακκούβα είτε σταματούν, είτε καρκινοβατούν, είτε προχωρούν σαν τη χελώνα. Αιτία αποτελεί το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί καθόλου χρήματα στα συνεργεία που αρχικά είχαν μπει στο έργο. Μάλιστα, είναι γνωστό ότι ο ένας από τους δύο Παριανούς υπεργολάβους δύο μόλις μήνες μετά την έναρξη των εργασιών, αποχώρησε από το έργο μαζί με τα μηχανήματα του, διότι δεν είχε τη δυνατότητα να πληρώνει από την τσέπη του τις βενζίνες και τα μεροκάματα για τις εκσκαφές. Συνέχισε ο ένας εργολάβος άλλα με μόνο τρία μηχανήματα να δουλεύουν στο χώρο. Δηλαδή, λιγότερα μηχανήματα από αυτά που εργάζονται για τα θεμέλια σε μία οικοδομή 100 τ.μ εργάζονταν (ή και δεν εργάζονταν) για να σκάψουν έναν χώρο με μήκος 1600 μέτρα. Όπως καταλαβαίνει ο καθένας, αυτό συμβαίνει διότι ο εξαρτημένος χρήστης ψεμάτων που είναι υπεύθυνος για τον τρόπο δρομολόγησης του έργου έχει συνδέσει τη χρηματοδότηση του με χρήματα από τον πτωχευμένο προϋπολογισμό του Κράτους.

Η αλήθεια

Η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο τους τελευταίους δύο μήνες ήταν σαφέστατη: «Ρίξτε χρήματα για να προχωρήσει – έστω και λίγο – η εργασία. Αλλιώς, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ». Έτσι, την εβδομάδα που πέρασε, για πρώτη φορά από την έναρξη των εργασιών το 2012, εκδόθηκαν κάποια εντάλματα για προκαταβολές που θα δοθούν στους εργολάβους που εργάζονται στο σκάψιμο της λακκούβας.
Επειδή υπογράφηκαν τα εντάλματα των προκαταβολών, επέστρεψαν σήμερα το πρωί (09|06|13) μηχανήματα που εδώ και καιρό είχαν σταματήσει να εργάζονται.
Τα αντίστοιχα, που μόνο για ένα μήνα στην αρχή των εκσκαφών είχαν εργαστεί, τα είχε πάρει ο ένας εκ των δύο εργολάβων και είχε φύγει επειδή δεν πληρωνόταν. Και η ίδια η εργολήπτρια εταιρεία είχε αποσύρει τα δικά της προκειμένου να τα πάει σε άλλο έργο. Τώρα, που δόθηκαν κάποια χρήματα, επέστρεψαν για να εργαστούν, μέχρι την επόμενη κρίση χρηματοδότησης του έργου.soundwave-images-transformers-28722237-900-918

Απόλυτη επιβεβαίωση
της εφημερίδας μας

Έτσι, το γεγονός ότι σήμερα επέστρεψαν μετά από 4 μήνες τα ελάχιστα μηχανήματα που έπρεπε να δουλεύουν μόνιμα στο έργο και είχαν σταματήσει, η προπαγάνδα του «ψευτηΓιάννη» τα χρησιμοποίησε για να διατυπώσει την μπαρούφα ότι τάχα ενισχύονται οι εργασίες.

Το γεγονός ότι επέστρεψαν τα βασικά μηχανήματα για τις εκσκαφές ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ αυτό που ήξεραν όσοι ασχολούνται με τις πληροφορίες γύρω από την υπόθεση, ότι δηλαδή οι εργασίες δεν προχωράνε τους τελευταίους μήνες και συχνά σταματάνε, γιατί δεν δίνονται χρήματα.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ αυτά που είχε γράψει και η εφημερίδα «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» σε σχετικά δημοσιεύματα της.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
Γιατί επέστρεψαν σήμερα στο λιμάνι τα βασικά μηχανήματα που έπρεπε να εργάζονται μόνιμα στην λακκούβα του «ψευτηΓιάννη»;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Γιατί είχαν αποχωρήσει εδώ και 4 μήνες, επειδή δεν δίνονταν λεφτά στις εργασίες, στις οποίες δόθηκαν κάποιες προκαταβολές μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο κακομοίρης ο «ψευτηςΓιάννης» δεν υπολόγισε σήμερα που έγραφε για τα ΝΕΑ δήθεν «ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΤΕΡΑΤΑ» ότι έχουμε αποδείξεις, πως πρόκειται για τα μηχανήματα που είχαν αποχωρήσει εδώ και μήνες από τις εργασίες λόγω έλλειψης χρημάτων.
Δηλαδή, ότι έχουμε αποδείξεις πλέον αυτών που γνωρίζουν όλοι οι Παριανοί που περνούν εδώ και μήνε
ς από το Βουτάκο και βλέπουν να εργάζεται μόνο μία τσάπα, μία μπουλντόζα και ένας μικρός οδοστρωτήρας.Transformers__Fall_Of_Cybertron_13384096046648

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:

Ο νόμος λέει ότι όταν ο εργολάβος ενός έργου πρόκειται να πληρωθεί για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ οφείλει να προσκομίσει στην αναθέτουσα αρχή την απόδειξη πληρωμής από τις δημοσίευσης του μειοδοτικού διαγωνισμού για την κατακύρωση του έργου που είχαν γίνει στις εφημερίδες που ορίζει ο νόμος. Μία από αυτές τις εφημερίδες είναι και «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» για κακή τύχη του «ψευτηΓιάννη».
Έτσι, μόλις την προηγούμενη Δευτέρα 3 Ιουνίου, η κατασκευάστρια εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ ήρθε από το γραφείο της εφημερίδας μας για να πάρει την απόδειξη πληρωμής για την δημοσίευση του διαγωνισμού που είχαμε κάνει σχεδόν πριν 16 μήνες!!!

Και αυτό, για να πάρουν τα πρώτα λεφτά – έναντι – οι εργολάβοι και υπεργολάβοι για εργασίες 8 μηνών!!! Γεγονός που τους είχε οδηγήσει να ελαχιστοποιήσουν την ένταση εργασιών και να αποσύρουν σχεδόν όλα τα μηχανήματα (επειδή καίνε μεγάλες ποσότητες βενζίνης), πλην των τριών που αναφέραμε.

Παραθέτουμε και την απόδειξη που πήρε ΙΝΤΡΑΚΑΤ από το γραφείο μας με την σχετική ημερομηνία να αναγράφεται για να την δει ο «ψευτηςΓιάννης» και να γουστάρει μόνος του:

inta_apod

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ο καθένας μας μπορεί να καταλάβει πότε θα τελειώσει μόνο η λακκούβα, αν συνεχίσουν οι εργασίες να πηγαίνουν σημειωτόν και απλήρωτες, όπως έγινε κατά το πρώτο οκτάμηνο εξέλιξης τους. Και όλα αυτά μόνο για τη λακκούβα, που όπως έχουμε πει, είναι μόνο το πρώτο μέρος από το σύνολο του έργου ενός κανονικού αεροδρομίου το οποίο ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ο «ψευτηςΓιάννης» που Κυριακάτικα κάθισε και έγραφε ψέματα για να μας βρίζει, κατά την προσφιλή του συνήθεια.

Οι Παριανοί που δεν ζουν για να ξεζουμίζουν την Πάρο, που δεν την χρησιμοποίησαν για σκαλοπάτι είτε για θέσεις εξουσίας, είτε για δημόσιο χρήμα, δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία των Παριανών, θα πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα που υπάρχει για να επαναδρομολογηθεί η άμεση κατασκευή του συνόλου του έργου του νέου αεροδρομίου Πάρου και να εξασφαλίσουμε σίγουρους οικονομικούς πόρους για να γίνει ο στόχος επιτεύξιμος.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα που γράφει η ανακοίνωση του «ψευτηΓιάννη», του αφιερώνουμε το γνωστό τραγούδι, που του αφιερώνουμε πάντα και το οποίο ακολουθεί:

O φωτογράφος Robert van der Most ήταν σήμερα 09|06|13 στο λιμάνι και φωτογράφισε τα «περίπου 20 ακόμη» μηχανήματα τέρατα που ήρθαν στην Πάρο. Θαυμάστε τα …  και τα περίπου 20:

IMG_0300

IMG_0321