Ο PAWS επικήρυξε τον δράστη πνιγμού των κουταβιών στη Σάντα Μαρία 1000 ευρώ

adespoto_stin_ammo


Από το σύλλογο PAWS δημοσιοποιήθηκε η ανακοίνωση που ακολουθεί σε σχέση με το περιστατικό του πνιγμού κουταβιών από άνθρωπο στη παραλία Σάντα Μαρία:

«Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου «PAWS» προσφέρει 1.000 ευρώ αμοιβή για παροχή πληροφοριών που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του προσώπου ή των προσώπων σχετικά με το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε στις 3 Ιουνίου στην ακρογιαλιά της Σάντα Μαρίας.  Εκεί βρέθηκαν νεκρά, δεμένα με σύρμα, δυο κυνηγόσκυλα, περίπου 6 μηνών. Η αμοιβή ισχύει έως 31 Ιουλίου 2013. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους υποστηρικτές του Συλλόγου μας που συνέβαλαν στο να συγκεντρωθεί το ποσό της αμοιβής. Αφίσες έχουν διανεμηθεί σε όλη την Παρο.

koutabia_foto_1Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 η Αντιπρόεδρος μας Barbara Buerki κλήθηκε από μία τουρίστρια από την Γερμανία η οποία ανακάλυψε το φρικτό έγκλημα στην ακτή λίγο βόρεια από την «Σάντα Μαρία». Η Barbara ενημέρωσε την αστυνομία και το λιμεναρχείο ενώ κάλεσε και ένα μέλος από τους Φιλόζωους Εθελοντές Πάρου. Μαζί και με την τουρίστρια πήγαν στον τόπο του εγκλήματος. Ο νομοκτηνίατρος που κλήθηκε εξέτασε τα πτώματα ενώ κατατέθηκε και καταγγελία στο Λιμεναρχείο Πάρου. Ο Σύλλογος καλωσορίζει την καταδίκη αυτής της βίαιης εγκληματικής ενέργειας από τον Δήμαρχο της Πάρου κ. Χρήστο Βλαχογιάννη».

Σχόλιο δικό μας: Η φράση στο τέλος της ανακοίνωσης: «Ο Σύλλογος καλωσορίζει την καταδίκη αυτής της βίαιης εγκληματικής ενέργειας από τον Δήμαρχο της Πάρου κ. Χρήστο Βλαχογιάννη», τα λέει όλα όσο αφορά το δικό μας κείμενο για την υπόθεση σε ο,τι αφορά την τοπική πολιτική. Δείτε: http://wp.me/pU7eZ-5jy

20130529-194543.jpg