Ολοκληρώθηκε η έκθεση τουριστικών προορισμών στο μετρό Συντάγματος

Συμμετείχε η Αντίπαρος

55aae8913387bc5c6ce778a88d829882

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με μεγάλη συμμετοχή του κοινού ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου η 4η έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών 2013 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα. Η έκθεση που ήταν και η μοναδική διοργάνωση για τον τουρισμό φέτος στην Αθήνα, διεξήχθη…


…υπό την αιγίδα του ΕΟΤ αποτελώντας ένα κανάλι προβολής για δήμους, περιφέρειες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που ήταν και συνδιοργανωτής της έκθεσης του ΜΕΤΡΟ συμμετείχε με τα νησιά των Κυκλάδων και συγκεκριμένα  με την Κέα, την Κύθνο, την Αντίπαρο, την  Τήνο, την Άνδρο, την Ανάφη, την Αμοργό, τη Σύρο, τη Σίκινο, την Ίο, τη Μήλο, και τη Φολέγανδρο ενώ συμμετείχαν και άλλες περιοχές από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Η υπεύθυνη τουρισμού της Περιφέρειας, αντιπεριφερειάρχης κα Φτακλάκη συνεχάρη  τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου που έδωσαν μαζικό παρόν στην έκθεση προσκαλώντας τους Έλληνες να τα επιλέξουν για τις διακοπές τους.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και σε συνεργασία με την Unesco Πειραιά, διοργανώθηκαν ενδιαφέρουσες παραδοσιακές, χορευτικές και μουσικές παραστάσεις, τις οποίες είχαν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν  πολλοί επισκέπτες.

20130529-194543.jpg