Η ατζέντα εκδηλώσεων του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας

 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Α) ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΛΟΪΖΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ

H χορωδία του συλλόγου εμφανίσθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Αίθουσας Τέχνης του Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα. Παρουσίασε μελωδίες και τραγούδια του Μάνου Λοΐζου και χάρισε μια πολύ όμορφη βραδιά στο πλήθος του κόσμου που προσήλθε να παρακολουθήσει την εκδήλωση. Ο σύλλογος ευχαρίστησε όλα τα μέλη της χορωδίας και ειδικά τους μουσικούς Γιάννη Κατσαρό (μπουζούκι), Λουκά Μοστράτο (φυσαρμόνικα) και Γιώργο Στέλλα (κιθάρα), τους υπεύθυνους της χορωδίας, γι’ αυτήν την εκδήλωση, Γιάννη Κατσαρό και Μένεγο Μαύρη, και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της.
Επίσης, πραγματοποιήθηκε με τη συνέργεια του συλλόγου στον ίδιο χώρο, η ετήσια γιορτή του Κέντρου ΑΜΕΑΙ «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

Εξάλλου …

Β) ΒΡΑΔΙΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ

Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου παρουσιάζει κωμικά Μονόπρακτα του Δημήτρη Ψαθά, την Κυριακή 9 – 6 -13 και τη Δευτέρα 10-6-13 στις 20:15, στην Αίθουσα «Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας» στη Νάουσα Πάρου.

Γ) ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ

Η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου θα παρουσιάσει για δεύτερη φορά το αφιέρωμα στις μελωδίες και τα τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 στις 20:00 στο Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου Άη Γιάννης Δέτης, στο πλαίσιο του «Παριανού Ιούνη» που διοργανώνει το Πάρκο Πάρου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

20130529-192554.jpg