Ξεκινά η μεγάλη έρευνα της τουριστικής αγοράς Πάρου | Να βοηθήσουμε όλοι

Οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων Πάρου να πάρουν έντυπα για την έρευνα

apologismos_tourismoy_foto

Σε δύο ημέρες λήγει η προθεσμία για όλα τα ξενοδοχεία και μονάδες ενοικιαζομένων δωματίων της Πάρου να πάρουν μέρος και να βοηθήσουν στην έρευνα που διεξάγει το σωματείο «Φίλοι της Πάρου». Οι ΦτΠ το 2012 πραγματοποίησαν μία αντίστοιχη έρευνα τουρισμού με δικά τους έξοδα και εθελοντική εργασία, με στόχο …

… να αποκτήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι συστηματικά πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά, προτιμήσεις και προσδοκίες των επισκεπτών, καθώς και τις απόψεις τους για το τί προσφέρει η Πάρος και τί θα τους κάνει να την ξαναεπισκεφτούν τόσο στην υψηλή όσο και στην χαμηλή σαιζόν.
Η έρευνα συνεχίζεται και εφέτος και χρειάζεται τη συνδρομή των ιδιοκτητών μονάδων διαμονής τουριστών (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα) προκειμένου να προμηθεύονται τα έγγραφα της έρευνας και να τα διανέμουν σε πελάτες τους προκειμένου οι τελευταίοι να τα συμπληρώνουν και έτσι, να καταγράφουμε τις ανάγκες τους, τις απόψεις τους και τις προσδοκίες τους από το νησί μας.

Προκειμένου οι επιχειρήσεις τουρισμού να προμηθευτούν τα ερωτηματολόγια θα πρέπει
να έρθουν σε επαφή με την Αντιπρόεδρο του σωματείου «Φίλοι της Πάρου» κα Άννα Ασπροπούλου (τηλ 6972 082228) μέχρι 15/6/2013 για τη δήλωση συμμετοχής. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα αναλάβουν μόνο να δώσουν στους πελάτες τους το ερωτηματολόγιο της έρευνας για να το συμπληρώσουν στο  διαδίκτυο ή σε έντυπο.

20130529-194543.jpg