ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ | Από το Λιμεναρχείο Πάρου

20130529-001801.jpg
Το Λιμεναρχείο Πάρου πριν λίγα λεπτά (24:00) δημοσιοποίησε προειδοποίηση για έκτακτα καιρικά φαινόμενα και συγκεκριμένα, προβλέψεις της Εθνικής Μετερεολογικής Υπηρεσίας για την θαλάσσια περιοχή γύρω από τα νησιά μας με ανέμους 7 και 8 μποφόρ. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

1.Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και Ικάριο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις 7 και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.
2.Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε για τη λήψη κάθε ενδεδειγμένου και πρόσφορου μέτρου ασφαλούς αγκυροβολίας – πρόσδεσης όλων ανεξαιρέτως των σκαφών (αλιευτικών, αναψυχής, εμπορικών, ταχυπλόων, τουριστικών κ.λπ), που βρίσκονται στους λιμένες της Πάρου και της Αντιπάρου, ενώ, επίσης, για την αποφυγή τυχόν ατυχήματος, οι συμπολίτες μας παρακαλούνται να μην μεταβαίνουν, ασκόπως, στις λιμενικές εγκαταστάσεις και τους παραλιακούς, γενικά, χώρους.
3.Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία μας και στο Λιμενικό Σταθμό Αντιπάρου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (τηλέφωνα επικοινωνίας : 2284021240 και 2284061485, αντίστοιχα).
4.Eπίσης, περισσότερες λεπτομέρειες δίδονται στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της Ε.Μ.Υ. και στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο (www.emy.gr).
Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ